fbpx

Ai timp de scotocit în Vitrina de Design până pe 8 martie!

Dizainăr a gândit un concept nou de eveniment – Vitrina de design – un spațiu special amenajat în interiorul magazinului, destinat exclusiv cadourilor de primăvară, în care tu să poți scotoci după placul inimii.

Până pe 8 martie, Dizainăr este deschis de luni până vineri, de la 12:00 la 21:00, iar în weekend, intre 12:00 și 17:00.

Peste 100 de designeri români expun creațiile în cadrul acestui eveniment, cei mai mulți dintre aceștia realizând obiecte speciale pentru evenimentele din luna martie. Acest concept îți permite să interacționezi direct cu produsele  și să te bucuri de ele precum un copil.  Vitrina aduce un spirit ludic în magazin, special pentru cei care vor să ofere cadouri altfel și care se bucură copilărește de acest gest.

Un loc de poveste, te simți în altă lume, plină de culoare, în tot griul bucureștean” – Andreea și Mircea, Clienți Dizainăr.

Creațiile de la Dizainăr, date în dar sau păstrate pentru sine, vor vorbi nu doar despre primăvară, ci și despre tine și interesul tău pentru obiecte cu finețe și designul românesc de produs. Orice produs cumpărat de la Dizainăr, oricât de mic, reprezintă un vot de încredere acordat designerilor români.

  “Ne plac târgurile, ne place atmosfera deschisă din cadrul lor, însă am dorit ca de această dată, clienții să interacționeze cu produsele direct, fără nicio altă facilitare din partea noastră și să le perceapă așa cum simt copiii jucăriile – le văd, le probează, le plac și le cumpără.” Mihnea Ghilduș, Fondator Dizainăr

Vitrina de design este un proiect marca Dizainăr. În imagine este reprezentat un spațiu real din cadrul magazinului

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0