fbpx

Câștigătorii campaniei de prevânzare a albumului Cule! Premiul: vin Sâmburești

Alexandra Tianu, Alin Teodorescu și Raluca Moldovean sunt câștigătorii celor trei cutii de vin Sâmburești oferite cadou în cadrul campaniei de prevânzare a noului album igloo patrimoniu Cule. Casele fortificate între fală și ruină desfășurată timp de 3 săptâmâni pe site-ul igloo.ro.

Fiecare dintre cei trei câștigători vor primi, alături de albumul dedicat culelor oltenești, câte o cutie de vin Sâmburești cultivat cu grijă pe Dealurile Olteniei, perfect pentru a fi savurat alături de cei dragi de sărbătorilor.

În competiţie au intrat toţi cei care au comandat și achitat albumul până pe data de 16 decembrie, iar cu ajutorul random.org au fost aleși prin tragere la sorți cei trei câștigători.

Pentru că vrem să le mulțumim tuturor celor care au comandat albumul în avans am hotărât ca primele 100 de albume să fie însoțite de o carte poştală, în ediţie limitată, ilustrată cu o fotografie selectată din album.

Comenzile înregistrare online pe site-ul igloo vor fi livrate până la finalul acestei săptămâni!

Noul album este disponibil acum în marile librării din țară și poate fi comandat online aici: http://www.igloo.ro/carti/cule-casele-fortificate-intre-fala-si-ruina/

Mulțumim partenerului acestei campaniei: Domeniile Sâmburești

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0