fbpx

Creează-ţi propria poveste cu sticla Saint-Gobain Glass

Dacă Cenuşăreasa ar fi trăit în zilele noastre, cu siguranţă nu s-ar fi rezumat doar la pantoful de sticlă. Astăzi, graţie sticlei de interior produse de SaintGobain Glass, iubitorii de frumos îşi pot transforma casele într-un adevărat palat de basm, cu labirinturi, jocuri de perspectivă şi spaţii ascunse. Sticlele de interior SGG DECORGLASS, SGG MIRALITE REVOLUTION, SGG PLANILAQUE EVOLUTION şi SGG U-GLASS, produse de Saint-Gobain Glass pot fi folosite pentru pereţi despărţitori, uşi, ferestre, terase, cabine de duş, piese de mobiler, elemente încastrate şi nu numai, oferindu-vă posibilitatea de a vă da frâu liber creativităţii, fie că preferaţi stilul minimalist, cu linii clare şi forme geometrice impecabile, sau trompe l’œuil-ul baroc, cu labirinturi, jocuri de perspectivă şi spaţii ascunse.

Creează-ţi propria poveste cu sticla Saint-Gobain Glass

Echipa Saint-Gobain ştie foarte bine că între imaginaţie şi inovaţie există o legătură strânsă, ele fiind ingredientele-cheie ale evoluţiei, şi, prin urmare, întreaga gamă de sticle de interior corespunde în totalitate celor mai exigente cerinţe contemporane în materie de estetică şi confort. Compania are întotdeauna în vedere pasul următor, ceea ce conduce în mod constant spre oferirea celor mai bune produse, dezvoltate cu un profound respect faţă de mediu. Astfel, pe lângă eforturile constante de reducere a amprentei de carbon, Saint-Gobain Glass este singurul producător de sticlă care efectuează evaluări riguroase ale ciclului de viaţă al produselor sale. Mai mult, pentru că sticla este un material 100% reciclabil, în prezent aproximativ 30% din greutatea totală a unei foi de sticlă realizate de Saint-Gobain Glass provine din cioburi, fie provenite din procesul de producţie, rezultate în timpul prelucrării sau colectate la sfârşitul duratei de viaţă.

Creează-ţi propria poveste cu sticla Saint-Gobain Glass

Un alt aspect foarte important pentru sticlele Saint-Gobain Glass este lumina, componentă esenţială a bunăstării umane. Concepute în aşa fel încât să permită iluminarea naturală optimă a interioarelor, ele permit, prin urmare, economisirea de energie şi resurse. De asemenea, produsele Saint-Gobain Glass emit cantiţăţi foarte mici de compuşi organici volatili, asigurând, astfel, un mediu luminos şi sănătos. La nivel vizual, pentru cei care aleg sticla ornamentală SGG DECORGLASS, fantezia devine realitate, ei având la dispoziţie nenumărate opţiuni în materie de texturi şi grade de transparenţă. Produsele din această gamă mizează pe mister, dualitate şi surpriză. Despre ele se poate spune că au fost create sub semnul balanţei, pentru că menţin echilibrul ideal între luminozitate şi intimitate, identitate puternică şi posibilitatea de a se adapta oricărui tip de interior. Astfel, SGG DECORGLASS încurajează relaxarea şi face posibilă călătoria în timp, potrivindu-se atât cu liniile clasice, elegant studiate, cât şi cu cele simple, minimaliste, sau – de ce nu? – cu o estetică futuristă, high-tech.

Creează-ţi propria poveste cu sticla Saint-Gobain Glass

De multe ori, Saint Gobain Glass sfidează chiar limitele a ceea ce înseamnă sticlă, mai ales în cazul SGG PLANILAQUE EVOLUTION, sticla colorată şi opacă ce se apropie de pictură, invitând la crearea de „pânze” unice şi la desfăşurarea activităţilor zilnice pe un fundal demn de o galerie de artă. Elegantă şi eficientă, SGG PLANILAQUE EVOLUTION nu cunoaşte adversari, ea nefiind afectată de umiditate, căldură sau raze ultraviolete şi poate fi întreţinută la fel de uşor ca o sticlă standard. Pentru pereţi despărţitori, fără secţiuni metalice, alegerea optimă este SGG U–GLAS, o sticlă imprimată şi translucidă, cu cu o capacitate remarcabilă de difuzie a luminii, ce oferă stabilitate, dar şi libertate de mişcare. SGG U-GLAS oferă întotdeauna cantitatea de lumină ideală pentru creatorii de poveşti şi amatorii de experimente şi, în acelaşi timp, asigură intimitatea de care aceştia au nevoie pentru a-şi pune în practică ideile.

Creează-ţi propria poveste cu sticla Saint-Gobain Glass

Dacă atmosfera pe care v-o imaginaţi este una suprarealistă, demnă de un labirint de carnaval, produsul care vă poate oferi acest lucru este SGG MIRALITE REVOLUTION, o oglindă ce sparge tiparele din mai multe puncte de vedere. Ea reprezintă un adevărat generator de spaţiu, care amplifică fiecare încăpere în care este prezentă, de la bucătării şi băi la spaţii de locuit sau de lucru, şi, în acelaşi timp, reprezintă, în sine, un spectacol. Mai mult, SGG MIRALITE REVOLUTION manifestă o preocupare deosebită pentru protejarea mediului şi, prin urmare, exclude cuprul şi plumbul din procesul de fabricaţie. Graţie acestui aspect, ea elimină în totalitate efectul de nori creat de oglinzile obişnuite şi este uşor de reciclat. De asemenea, SGG MIRALITE REVOLUTION este extrem de rezistentă şi, deşi nu este tratată împotriva îmbătrânirii, are o durată de viaţă de până trei ori mai mare decât cea a oglinzilor clasice. Cu un nivel de puritate excepţional şi un efect de perspectivă, SGG MIRALITE REVOLUTION reflectă în mod fidel viaţa din jurul ei, cu momentele excepţionale, dar şi cele de zi-cu-zi, pentru că, la urma urmei, viaţa este cea mai frumoasă operă de artă.

Creează-ţi propria poveste cu sticla Saint-Gobain Glass

Saint-Gobain Glass a implementat un program strict de mediu pentru a analiza si pentru a imbunatati impactul asupra mediului al produselor sale in fiecare etapa a vietii lor.

Saint-Gobain Glass este primul producator de sticlă din lume care a implementat Evaluarea Ciclului de Viaţă a produselor sale (Life Cycle Assessment–LCA) care aderă la standardele internaţionale şi prin care sunt analizate urmatoarele: emisii de CO2, consumul de energie, consumul de apă, poluarea aerului.

Împreună putem contribui activ la crearea unui habitat durabil şi a unui mediu sanatos!
Mai multe poveşti, idei şi opere de artă vă aşteaptă pe site-ul oficial dedicat sticlei de interior Saint Gobain Glass, www.sticlasidesign.ro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0