fbpx

Designerul Anca Fetcu vă invită să licitați Spiritul Craciunului la Gala Brazilor de Crăciun 2014

„Spiritul Craciunului” – acesta este propunerea BUCHAREST DESIGN CENTER [design Anca Fetcu] pentru ediția 2014 a Festivalului Brazilor de Crăciun, organizat de Salvați Copiii România.

Un brad – concept, minimalist, realizat din Corian, care pune in lumina cel mai simplu si totodata cel mai minunat sentiment asociat sarbatorilor de iarna – “Spiritul Craciunului”, bradul BUCHAREST DESIGN CENTER poate servi ca decor pentru un spatiu minimalist Designerul Anca Fetcu vă invită să licitați  Spiritul Craciunului la Gala Brazilor de Crăciun 2014 in perioada Sarbatorilor de iarna. Designerul Anca Fetcu reda “Spiritul Craciunului” in aceasta creatie printr-o constructie circulara chiar in centrul bradului, care emana lumini multicolore – sunt luminile bucuriei de Craciun, cea pe care o asteapta in fiecare iarna atat copiii cat si adultii.

Invitam companiile care participa pe 4 decembrie la Gala Brazilor de Craciun sa liciteze o suma cat mai consistenta pentru bradul BUCHAREST DESIGN CENTER si, astfel, sa ofere o sansa la educatie copiilor sprijiniti de Organizatia Salvati Copiii” – Simona Buta, BUCHAREST DESIGN CENTER.  

Este pentru al doilea an consecutiv cand un designer de produs, reprezentat prin BUCHAREST DESIGN CENTER, participa cu o creatie la Festivalul Brazilor de Craciun. La editia din 2013, bradul BUCHAREST DESIGN CENTER Designerul Anca Fetcu vă invită să licitați  Spiritul Craciunului la Gala Brazilor de Crăciun 2014 a obtinut cea mai mare suma in licitatia cu strigare, fiind adjudecat de Hotel Privo din Targu Mures pentru suma de 6.300 euro. Fondurile au fost directionate catre Organizatia Salvati Copiii Romania  

„Festivalul Brazilor de Craciun este un demers extraordinar atat pentru mediul creativilor, cat si pentru copiii care vor beneficia direct de rezultatele muncii designerilor”, declara designerul Anca Fetcu.  

Bradul BUCHAREST DESIGN CENTER a fost realizat cu sprijinul Ekero, Dupont, Led 4Light si Ad Production.   Salvati Copiii Romania organizeaza, pentru al paisprezecelea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Craciun, eveniment de strangere de fonduri on vederea facilitarii accesului la educatie al copiilor din mediile sociale vulnerabile. Gala va avea loc pe 4 decembrie la Stejarii Country Club Bucuresti.  

Beneficiarii fondurilor care se vor colecta la ediţia 2014 a Festivalului Brazilor de Craciun vor fi 2.500 de copii din comunitati defavorizate, cuprinsi in programele educationale.  

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0