fbpx

Designerul roman Mihai Popescu prezinta proiectul Biutiful, la GIS 2014

În perioada 7-8 aprilie 2014, la Bucureşti va avea loc cea de-a patra ediţite a Expoconferinţei Internaţionale de Arhitectură GIS, unde Mihai Popescu (Twins Design), unul dintre cei mai activi designeri ai momentului va prezenta proiectul Biutiful.

Designerul roman Mihai Popescu prezinta proiectul Biutiful, la GIS 2014

Potrivit specialiştilor, Biutiful, un pub situat în Centrul Vechi al Bucureştiului reinterpretează într-o notă contemporană cultura pub-ului, împletind tradiţionalul cu modernul şi „ieftinul” cu preţiosul. Designerul Mihai Popescu a precizat pentru site-ul www.fratelli.ro faptul că interiorul localului este scos în evidenţă prin mobilierul unic, precum butoaiele Jack Daniels, tanc-urile de bere “custom-made” în Cehia, canapelele Chesterfield şi pardoseala care este o combinaţie de dale frumos pictate, importate din Ungaria. Nu în ultimul rând, mai sunt câteva elemente ce aduc un plus pub-ului, precum capul de ren din fibră de sticlă vopsit multicolor şi “iepurele” colantat cu celebra “Rapire din Serai”. Designerul a menţionat faptul că printre obiectele ce merită remarcate se găsesc câteva scaune ce datează din 1961 şi sunt realizate de arhitectul Friso Kramer. “Scaunele sunt achiziţionate de la o şcoala din Amsterdam, acesta fiind cel mai răspândit model de “scaun studenţesc” din Olanda”, a declarat Mihai Popescu.

Designerul roman Mihai Popescu prezinta proiectul Biutiful, la GIS 2014

Proiectul Biutiful by Fratelli a câştigat în anul 2013 la „Gala premiilor Food&Bar”, premiul I la categoriile „Cel mai bun club” şi „Cel mai bun Pub/Bar”. Mai mult, proiectul a fost finalist în cadrul Restaurant and Bar Design Awards 2013

Printre lucrările de referinţă ale lui Mihai Popescu mai menţionăm proiectul Fratelli, un proiect special cu obiecte realizate unic, precum candelabrul rotund cu diametrul de 20 de metri, ce pluteşte deasupra Fratelli Studios sau Fratelli Beach&Club Mamaia sau la siragul de “diamante” din Fratelli Lounge & Club. Designerul mai are adăugat în portofoliul său cluburile Cuando, Kristal, Da Vinci şi The Office.

Designerul împreună cu soţia sa Nadia, graphic designer si interior designer au realizat un numar impresionant de lucrari, de la amenajari pentru cele mai cool pub-uri bucureştene până la scenografii pentru evenimente şi chiar festivaluri.

Designerul roman Mihai Popescu prezinta proiectul Biutiful, la GIS 2014

La GIS 2014, alături de Mihai Popescu participă arhitecţi şi designeri care au semnat interioarele premiate din ultimul an, câştigători ai concursurilor internaţionale la secţiunile: birouri, hoteluri, baruri, restaurante, spa-uri, rezidenţial, sport, băi şi multe altele.

Expoconferinţa de Arhitectură de Interior, Design, Mobilier şi Iluminat GIS face parte din seria expoconferinţelor internaţionale de arhitectură şi antreprenoriat organizate de ABplus Events, alături de INGLASS, LAUD, RIFF şi CONTRACTOR.

Data, locaţia: 7-8 aprilie 2014, Bucuresti

Structura evenimentului: expoconferinţă – sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expoziţie tematică

Designerul roman Mihai Popescu prezinta proiectul Biutiful, la GIS 2014

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0