fbpx

frufru + ArtWe: Design Competition

Se caută cele mai frufru idei şi cei mai talentaţi tineri. Dacă printre pasiunile tale se află design-ul de produs sau ilustraţia, participă la concursul frufru + ArtWe: Design Competition. Cea mai potrivit-zapacită propunere de design exterior pentru cooler-ul frufru (the frufru fresh corner) va fi premiată cu o bicicleta Pegas!

Vitrina frufru fresh corner, expusă atât în magazinele partenere, cât şi la cele mai tari evenimente din oraş, are nevoie de un nou design. Se caută idei indrăzneţe, care să iasă in evidenţă de la distanţă. Proiectul câştigător va fi implementat începând cu aceasta vară pe vitrina frufru fresh corner.

Brief-ul şi regulamentul concursului pot fi consultate pe www.artwe.ro. Înscrierea lucrarilor în concurs se realizează în perioada 15 aprilie- 10 mai, prin trimiterea materialelor cerute la adresa hello@artwe.ro.

Jurizarea va avea loc între 12- 14 mai, fiind realizată de catre un juriu specializat, iar câştigatoriul va fi anunţat pe 15 mai. Din juriu fac parte Sanziana Pop– Concept Developer la Visuell.ro, Dan Frinculescu– Group Creative Director la Publicis Romania, Ciprian Frunzeanu – Co-founder & Head of Pegas Design si Diana Sumanaru – Marketing Manager la frufru.

Evenimentul de premiere va avea loc pe 15 mai, la Casa de pe Chei (Splaiul Unirii nr. 195), pe muzica celor de la Nicecream.fm.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0