fbpx

Igloo îți dă întâlnire în pasajul FNT!

Între 24 octombrie – 2 noiembrie, perioada de desfășurare a ediției din acest an a Festivalului Național de Teatru, pasajul de la Universitate va deveni Pasajul FNT. Amenajat ca punct de informare pentru cea de-a 24-a ediție a Festivalului, timp de 10 zile spațiul va reprezenta locul central de întâlnire al bucureștenilor iubitori de teatru.

Vom fi și noi acolo, ca iubitori ai teatrului și parteneri ai FNT 2014, unde vă așteptăm să petreceți puțin timp răsfoind revistele și albumele igloo, frumos aranjate în lounge-ul de lectură, special amenajat pentru această ocazie.  

Am adus cu noi cel mai nou număr al revistei igloo, cel de octombrie, în care veți putea citi cele mai proaspete știri legate de arhitectură și design, din țară și din străinătate, dar și albumele din colecțiile igloo la prețuri reduse cu până la 80%.

Vizitează-ne, așază-te confortabil în pufii igloo din pasajul FNT, fă-ți o fotografie și posteaz-o apoi pe pagina de Facebook Igloo Media! La finalul zilei, prin tragere la sorți, poți câștiga albumul Cu gândiri şi cu imagini, un album ce documentează cariera de peste 60 de ani a regizorului, scenografului, actorului și arhitectului Liviu Ciulei și alte albume de arhitectură și design! Nu uita sa pui “tag” fotografiei, astfel încat sa te putem identifica!

Fiți cu ochii pe noi pentru a afla ce alte surprize pregătim pentru toți cei care ne vizitează până pe 2 noiembrie în Pasajul FNT!

Oferte speciale:

– Fiecare album igloobest la 25 lei

– Albumele igloopatrimoniu (50% reducere):

     *Olane. Case tradiționale din Dobrogea – 35 lei

     *Geamii. Minarete pe cerul Dobrogei – 35 lei

     *Kastello. Palate ale rromilor din România – 40 lei

– Pachet promo 5 albume igloobest – 80 lei

– Pachet promo 3 albume igloopatrimoniu – 90 lei

– Pachet promo 2 albume iglooprofil – 100 lei

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0