fbpx

Instalart/ Obiect/ 001 Reveal by Peroni

Instalart te invita joi, 13 iunie la Fratelli Social Club si vineri, 14 iunie la Moir Design Concept Store dupa sapte seara sa intri in dialog cu cei mai mari designeri romani… oameni ce au reusit sa isi impuna numele în mari companii de design din lume ca Pininfarina, Chanel, Pilotfish, dar si independent.

Ion Setran
Marcel Klamer
Nicolas Ciuchindel
Mihai Popescu
Stefanel Barutcieff
Sebastian Barlica
Vladimir Setran, fondatorul sectiei de design UNARTE

Ii intalnim joi, 13 iunie la Fratelli Social Club si vineri,14 iunie la Moir Design Concept Store, cand vorbim cu ei si vedem obiectele propuse de acestia.

In martie am prezentat proiectele lor, acum vedem „produsul”…
Obiecte gandite si create de cei sapte mari designeri romani, realizate de Instalart.

Expozitia va fi deschisa publicului incepand cu 14 iunie la Moir Design Concept Store si va fi marcata printr-o intalnire cu cei sapte designeri si prin prezentarea obiectelor propuse de acestia pentru proiectul Instalart/ Obiect/ 001- Inspired by Peroni. Tema – Italia anilor ’60 – este propusa de catre partenerul principal Peroni, iar obiectele sunt realizate de catre Instalart cu ajutorul sponsorilor, furnizorilor si manopera pusa la dispozitie de catre parteneri.

Instalart/ Obiect/ 001 Reveal by Peroni este sustinut financiar de Peroni, Tîrdei Law Office, Tempos Serv si Regatta. Materialul cu care s-a lucrat este asigurat de Kerrock. Realizarea obiectelor a fost asigurata de Kaustik, Sfera Plastic Design, Inox Style, Glassworks, Twins Design, si FM Signs, iar partenerii si prietenii Instalart care au sustinut acest proiect înca de la început sunt Radio Guerrilla, Zeppelin, Igloo, 24 fun, Money Magazine, Kamikaze, Tataia, Modernism, Veioza Arte, Bucharest Tips, Designist, ArtClue, Make A Point, Vice, BeWhere, Arhiforum, designandlovingit, Aiurart, Editura Vellant, Fratelli, MOIR Design Concept Store.

Pana acum ati putut urmari evolutia proiectului Instalart/ Obiect/ 001- Inspired by Peroni pe site-ul si pe pagina de facebook Instalart.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0