fbpx

Muzică pentru acasă şi pentru drum. Cadou de primăvară…

Îţi plac cele mai noi gadget-uri şi vrei să ai muzica preferată cu tine peste tot. Aşa că Bose în România ţi-a pregătit cu “kit” cu care nu te vei mai despărţi de muzică.

Sistemul SoundDock III şi CADOU căştile audio InEar2

SoundDock III a fost creat special pentru a extinde performanţele gadget-urilor tale preferate. Te bucuri acum de audiţii fără întrerupere pentru că dispozitivele iPod sau iPhone se încarcă automat, odată aşezate în dock-ul sistemului. Iar sunetul este natural şi amplu, este sunetul impecabil Bose. Este extrem de uşor de utilizat: îl conectezi, aşezi iPod-ul sau iPhone-ul în dock, apeşi “play” şi dansezi pe muzica preferată fără oprire, controlând funcţiile de la distanţă cu telecomanda inclusă. Are un design ergonomic şi stilat, potrivindu-se perfect cu cele mai noi dispozitive iPod sau iPhone cu un conector Apple Lightning. Ne-am gândit bineînţeles şi la versatilitate, aşa că te poţi bucura de muzica preferată din multiple surse – DVD/CD player, tabletă, laptop sau alte dispozitive – prin simpla conexiune la intrarea auxiliară. Şi pentru că e primăvară, SoundDock III vine într-o gamă variată de culori, albastru, verde, portocaliu şi mov, în completarea clasicului negru. Totul pentru a ne umple casele cu muzică şi culoare.

Ştim că nu te poţi despărţi de muzică, aşa că Bose în România îţi face cadou căştile audio InEar2. Acum ai melodiile preferate peste tot cu tine. Pe stradă, în metrou, în tren sau în avion, foloseşti dispozitivul-sursă preferat, telefon, player portabil, tabletă, împreună cu noile tale căşti InEar2. Acestea beneficiază de structura acustică TriPort®, patentată Bose, ce permite reproducerea unui sunet echilibrat, cu note joase profunde, chiar la aceste dimensiuni reduse. Audiţia prin căşti nu mai este un compromis! În plus, ai inclus un toc elegant de protecţie, prevăzut cu spaţiu pentru un MP3 player portabil.

Alege-ţi culoarea preferată pentru sistemul tău SoundDock şi bucură-te de cadoul pe care ţi l-am pregătit!

Echipa Bose în România îţi urează un Paşte Fericit alături de cei dragi şi de muzica preferată!

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0