fbpx

Photoliu a lansat colecţia de tapiserii “Précieux”

Un fotoliu este un obiect pe care stai. Un photoliu este o poveste despre viaţă şi pasiunile proprietarului.

Photoliu a lansat colecţia de tapiserii joi 4 aprilie, la Iconic Food Wine and Design by Camelia Şucu. Evenimentul a marcat trecerea la utilizarea de tapiserii de lux pentru fotolii.

Photoliu a lansat colecţia de tapiserii “Précieux”

8 fotolii realizate cu tapiserii din ultimele colecţii Christian Lacroix, Hermes, Dedar şi Designers Guild au fost prezentate separat. Înconjurat de mobilier complementar, elemente decorative şi aranjamente florale sofisticate, fiecare fotoliu a spus o altă poveste.

Materiale din mătase şi catifea de la Hermes, Dedar, Christian Lacroix sau Designers Guild, într-o gamă incredibilă de culori şi texturi, au fost admirate şi atinse de invitaţi.

„Spune-mi în ce fotoliu stai ca să-ţi spun cine eşti. Photoliu exprimă în fiecare piesă creată cu grijă şi talent, povestea şi viziunea, pasiunile şi nostalgiile fiecăruia dintre clienţii săi. Abilitatea de a personaliza fiecare obiect ne face unici”, a declarat Irina Pogonaru, proprietara companiei.

Photoliu a lansat colecţia de tapiserii “Précieux”

Alături de Camelia Şucu, Irina Pogonaru a ţinut un discurs despre importanţa autenticităţii, a diversităţii şi a elementului surpriză. „Eu vreau să cred într-o societate în care pot învăţa ceva nou de la fiecare dintre oamenii din jurul meu, în care pot vedea în felul lor de a se îmbrăca o expresie a personalităţii lor şi să pot simţi că în momentul în care păşesc în casa cuiva înţeleg puţin din cine sunt ei cu adevărat, nu ceea ce au văzut la alţii… şi nu ceea ce au văzut într-un catalog.”

Printre invitaţii care au admirat fotoliile şi materialele expuse s-au numărat Anca Vlad, Camelia Şucu, Andreea Constantin (Rhea Costa), Malvina Cservenschi, Andreea Ibacka, Cristina Copos, Mihaela Geoană, Mioriţa Videanu, Ella Doicescu, Leslie Hawke, Adriana Chiper, Anda Ştefan, Andra Andreescu, Veronica Savanciuc, Violeta Ciurel. Lansarea colecţiei a avut loc la Iconic Food Wine and Design, restaurant şi concept store care comercializează piese unice de design precum Edra, Natuzzi, Alivar, Flexform, Fornasetti etc. Expoziţia va fi deschisă pînă pe 30 aprilie.

Photoliu a lansat colecţia de tapiserii “Précieux”

Despre Photoliu

Photoliu are la bază un concept eclectic de mobilier la comandă. Este vorba despre scaune şi fotolii de diverse stiluri, de la Louis XV, la Art Deco şi Mid-Century Modern, tapisate cu ţesături imprimate, cu texturi şi modele ieşite din comun.

Photoliu s-a născut în 2009 din dorinţa de a reinterpreta în sens contemporan mobilierul stil Ludovic XV. De atunci, echipa Photoliu a realizat piese în diverse stiluri, personalizându-le variat şi în detaliu.

Photoliu a lansat colecţia de tapiserii “Précieux”

Conceptul Photoliu exprimă pasiunea pentru interioare cu personalitate, în care accentele cad atât pe piese „statement”, cât şi pe contraste de texturi şi culori.

La Photoliu, absolut totul poartă semnătura clientului. Acesta intră pe www.photoliu.com, îşi alege modelul şi culoarea ramei, tapiseria pentru şezut şi spătar. Căutarea photoliului ideal continuă cu sfaturile consultantului legate de nivelul de luciu al vopselei, alegerea lezardei sau a cuielor decorative.

Photoliu a lansat colecţia de tapiserii “Précieux”

Ramele sunt din fag sculptat manual în Olanda, iar materialul folosit pentru imprimarea modelelor alese este un doc rezistent cu efect satinat.

Photoliu se ocupă şi de piesele cu valoare sentimentală, asigurînd atât restaurarea lemnului, cât şi retapiţarea, pentru a le întineri fără a ştirbi din frumuseţea vremii lor.

Photoliu a lansat colecţia de tapiserii “Précieux”

Photoliu a dezvoltat colecţii de materiale împreuna cu ilustratori, designeri şi graficieni talentaţi. Căsuţele Mădălinei Andronic sau siluetele fermecătoare ale lui Floyd Grey sunt doar câteva dintre opţiunile de personalizare a tapiţeriei care au succes.

Colecţiile Floral şi Geometrics se inspiră dintr-o multitudine de surse, începând cu decoraţiunile elaborate ele perioadei Rococo şi terminînd cu tendinţele actuale din modă.

Photoliu a lansat colecţia de tapiserii “Précieux”

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0