fbpx

S-a lansat noul igloo.ro!

La început de vară, venim cu surprize pentru cititorii noştri. Odată cu apariţia numărului de iunie igloo, aflat deja în rafturile din librării, vă invităm să accesaţi noul site igloo.ro acum cu un design îmbunătăţit şi cu un conţinut mai bogat. Actualizat zilnic, alături de revistă, noul site informează despre cele mai noi ştiri şi evenimente din domenii precum arhitectură, design, arte sau patrimoniu şi conţine o arhivă bogată de proiecte publicate şi recomandate în revista noastră.

Pe lângă design-ul dinamic şi accesibil, noua platformă vine cu meniuri şi funcţii complete care permit vizitatorului accesul la articole şi ştiri grupate pe categorii în funcţie de temele tratate: arhitectura, design, patrimoniu, spaţii publice, oogli, marcak, arhitecturi sustenabile, editorial. Proiectele şi articolele prezente pe site, semnate de redactorii şi colaboratorii igloo asigură site-ului un conţinut de calitate cu informaţii sigure şi complete ce pot fi accesate cu încredere. În plus, fiecare articol este completat de o serie de fotografii ce pot fi vizualizate într-o galerie separată.

De asemenea, cititorii site-ului pot afla informaţii despre cele mai noi numere ale revistei, dar şi despre cărţile din colecţiile igloo media, pe care le pot achiziţiona online prin accesarea butonului “adaugă în coş”. Pentru a comanda direct de pe site nu este obligatorie crearea unui cont individual, însă pentru ca datele solicitate să fie memorate şi să nu fie necesară reintroducerea lor vă puteţi autentifica introducând o adresa validă de email şi o parolă.

Odată cu lansarea noului site conţinutul blogului igloo a fost preluat de rubrica de Stiri, unde vor fi publicate cele mai noi anunţuri despre evenimentele susţinute şi recomandate de igloo.

Noul site găzduieşte şi platforma igloostudent, un spaţiu virtual, unde orice student la arhitectură sau arte plastice, indiferent de anul de studiu, îşi poate face cunoscute creaţiile. Igloostudent este un spaţiu interactiv unde oricine va fi liber să comenteze, să facă aprecieri sau să pună întrebări.

Pentru a primi direct pe email ultimele noutăţi vă puteţi abona la newsletter. Astfel veţi fi la curent cu toate ofertele promoţionale valabile exclusiv pe site şi veţi primi invitaţii la evenimente şi lansări de carte.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0