fbpx

Workshop de ceramică @Dizainăr

La început de februarie, echipa Dizainăr te invită să-ți imaginezi și să creezi un obiect de design unic, în cadrul unui nou Workshop de Ceramică susținut de Cristina Ciobanu.

Sub îndrumarea Cristinei, ideile cursanților urmează să fie desenate, decupate, modelate în gresie și porțelan, pictate, glazurate, și, în final, scoase din cuptor. Obiectul pe care fiecare participant îl va crea şi-l va lua acasă: un ceas funcțional din porțelan.

Pe 31 ianuarie și pe 7 februarie veți descoperi tehnicile prin care porţelanul crud prinde formă, veți afla cum se fixează culorile pe obiectele delicate din ceramică şi de câte arderi în cuptorul ceramic este nevoie pentru a finisa o creaţie din porţelan. Cristina pune la dispoziție materialele ceramice, glazurile fermecate, alături de priceperea și pasiunea ei pentru modelaj şi pictură.

https://www.facebook.com/events/422714041237656/
____________________________________________

Înscrierile se primesc până joi, 29 ianuarie, la adresa scrie@dizainar.ro.

Participare 310 lei | 8 locuri disponibile

Când: Sâmbătă 31 ianuarie (modelaj) și Sâmbătă 7 februarie (finisaj, pictură), de la 14:00 la 17:00

Unde: La Dizainăr, str. Puțul cu Plopi, nr. 17, București (zona Cișmigiu/Facultatea de Muzică)

Absolventă a Facultăţii de Arte Decorative şi Design, secţia Ceramică, Cristina Ciobanu îşi exprimă pasiunea pentru modelarea materialului ceramic prin intermediul obiectelor de artă decorativă şi al accesoriilor din porţelan create cu sensibilitate şi migală. Artista pictează, modelează şi păşeşte cu gingăşie din real în imaginar, aducând la viaţă ideile jucăuşe cu care se identifică.
 

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0