fbpx

PRIMELE BURSE OFERITE EXCLUSIV PENTRU FOTOGRAFIE

Granturi în valoare totală de 7.000 de euro. În memoria prietenului și fotografului Mihai Vasile

Centrul de Fotografie Documentară lansează platforma de fotografie documentară cdfd.ro printr-un concurs prin care oferă primele burse date exclusiv pentru proiecte vizuale noi, documentate pe termen lung.
Proiectele vor fi publicate în primele albume foto ale Colecției Centrului de Fotografie Documentară – de al cărei design și producție se va ocupa Radu Manelici, unul dintre cei mai talentați designeri de carte din România.

CdFD este proiectul unui grup de fotografi pasionați de fotografia documentară, care și-au propus să grupeze într-o arhivă digitală, alături de propriile proiecte, tot ce consideră reușit în fotografia documentară românească. Inițiatorii sunt Petruț Călinescu, Ioana Cârlig, Marin Raica și Ioana Călinescu, echipele din spatele proiectelor Post-Industrial Stories, Mândrie și Beton, PeriferiaB și Zâne.

5 granturi în valoare de 1.400 euro fiecare. Deadline 30 aprilie 2017. Timp de documentare 1 an. Detalii despre condițiile de accesare găsiți AICI.

Centrul de Fotografie Documentară este o asociație înființată în 2016 ce își propune să creeze proiecte vizuale documentate pe termen lung, să susțină și să promoveze fotografia documentară în România, precum și fotografia documentară românească la nivel internațional, printr-o platformă digitală, expoziții de fotografie și publicații fotografice.

Acest proiect este co-finanțat în 2017-2018 de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0