fbpx

11+1 Case

11+1 Case este un joc simplu din lemn și un obiect decorativ în același timp. Jocul este unul de construcţie şi/sau arhitectură şi stimulează gândirea, creativitatea, simţul spaţial şi de organizare, trezind sensibilitatea copiilor şi educând simţul lor estetic asupra lucrurilor simple. Posibilități de joc sunt multiple.  Alăturând piesele şi construind cu ele, descoperi modalități de suprapunere a pieselor, inventezi reguli de construire şi organizare a spațiului cu ajutorul planulurilor.

Datorită modului de îmbinare în „V” jocul nu crează frustrări căci suprapunerea pieselor se produce ghidat de înseși geometriile caselor.
În joc sunt prezente 3 poveşti diferite: cea despre pădure, copac şi casa de lemn; o alta despre diferenţele dintre copaci, esențe dar și între case, oameni şi încă o poveste despre călătoria unui obiect  din lemn, care pleacă dintr-un trunchi de copac din pădure, trece prin apă și foc și ajunge la fabrica de mobilă de lemn. Pe lângă acestea sunt numeroase alte moduri de joacă în funcţie de dispoziţia, personalitatea şi creativitatea  fiecăruia.

Ideea 11+1 Case e bazată pe folosirea lemnului şi bucăţilor de cherestea rezultate din producţia mobilei din atelierele de profil; totodată jocul este produs prin operaţiuni minime şi simplificate, respectând principiile producţiei sustenabile.
Conţinut: Joc din 12 piese din esenţe diferite de lemn netratat
Esențe lemn: frasin, fag, pin termotratat, nuc, iroco, stejar
Caracteristici: Piesele de lemn sunt bine şlefuite, au greutate şi duritate diferită, distingându-se prin culoare, aspect şi esenţă. Lemnul este 100% natural, şlefuit, nelăcuit.
Referinţe: RIDGED HOUSES (Abbatt-1960)
Producător: UBI KUBI în România 2016 http://ubikubi.ro/product/111/
Designer: Eliza Yokina

Notă: acesta a doua ediție este o reconsiderare a jocului „11 Case” produs în 2014, premiat la Anuala de Arhitectură 2014 – secția design de obiect și prezentat la Romanian Design Week în 2105. Setul a fost completat cu încă un element, iar esențele de lemn au fost revizuite

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0