fbpx

20-24 septembrie, Strada de C’Arte, ediția a VI-a

Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” în parteneriat cu Fundaţia Universitară „Carol I” organizează ediția a VI-a a celui mai mare festival multicultural în aer liber: Strada de C’Arte.
Festivalul începe miercuri, 20 septembrie, la ora 16:00, și se încheie duminică, pe 24, după ora 21:00.
Această inedită cameră urbană culturală include cărţi, pictură, desen, concerte de jazz şi blues, filme, muzică clasică, spectacole de pantomimă, spaţii de relaxare, sesiuni de lectură şi poezie, dezbateri, expoziţii unice de artă la care participarea este GRATUITĂ.
Arealul statuii ecvestre a Regelui Carol I se transformă în scenă pentru târgul de carte care strălucește grație APLER, dar și al unor concerte de excepție.
Festivalul Strada de C’Arte se adresează tuturor vârstelor, micuții având parte de multe evenimente dedicate, pe Strada Copiilor, organizată în parteneriat cu Institutul de Management și Dezvoltare Durabilă.
„Ediția a VI-a a festivalului oferă vizitatorilor o atmosferă seducătoare generată de spectacolul culturii prin cele 7 proiecții de film (documentar și artistic), 6 evenimente de carte, 5 concerte, 4 expoziții, 3 dezbateri, 2 spectacole de teatru și 1 parteneriat educațional, toate acestea oferite împreună cu Muzeul Național al Literaturii Române într-un maraton regal al toamnei!” – Mireille Rădoi, Director General al Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, inițiatoarea festivalului.

Consultați programul pe www.stradadecarte.ro

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0