fbpx

2011 RIBA Norman Foster Travelling Scholarship

S-a dat startul înscrierilor în competiţia pentru prestigioasa bursă oferită de RIBA (The Royal Institute of British Architects) în parteneriat cu Foster + Partners.

În valoare de 6.000£, această bursă se acordă în fiecare an, începând cu 2006, unui student la arhitectură, în vederea finanţării unei călătorii de studii pe o temă propusă de câştigător.

Cu ocazia ediţiilor precedente, bursierii RIBA Norman Foster au călătorit în diverse locuri din America, Europa, Africa, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Orientul Îndepărtat şi Rusia, cercetând subiecte legate de supravieţuirea oraşelor.

110 facultăţi de arhitectură acreditate RIBA din întreaga lume sunt invitate să nominalizeze câte un singur student pentru această bursă. Propunerile de cercetare pot include teme precum: “viitorul societăţii”, “densitatea aşezărilor”, “sustenabilitate”, “utilizarea resurselor”, “calitatea vieţii urbane” sau “transport”.

Acest program oferă studenţilor nu doar şansa unei călătorii de studii de excepţie ci şi oportunitatea de a-şi prezenta cercetarea în cadrul unei importante expoziţii organizate la sediul RIBA.

Termenul limită pentru înscriere este 1 martie 2011.

Mai multe detalii puteţi găsi pe www.architecture.com/educationandcareers

2011 RIBA Norman Foster Travelling Scholarship

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0