fbpx

21 aprilie, Milano: Ideal Standard invită arhitecții la un eveniment digital de neuitat și le oferă un giftbox igloo

Ideal Standard invită arhitecții și designerii la o serie unică de evenimente hibrid, Together World Tour, îmbinând un format digital inovator cu atracțiile unei locații fizice de evenimente

Participanții primesc cadouri igloo X Ideal Standard România

Arhitecții și designerii care se înscriu și participă la primul eveniment al seriei, în 21 aprilie, ora 13, vor primi din partea Ideal Standard România un giftbox igloo elegant, în ediție limitată, „Carte & Vin”

invitatie_romana

Ce au în comun Milano, Berlin, Londra, Paris, Dubai și Shanghai? Sunt capitale emblematice ale lumii și spații ce vor găzdui evenimentele inovatoare concepute de Ideal Standard special pentru comunitatea internațională de Arhitectură și Design. Together World Tour va transgresa granițele și va estompa distanțele adresându-se unui public creativ global printr-o fuziune inedită și spectaculoasă de conținut digital și interacțiune  fizică, direct din aceste destinații cheie.

Evenimentul va dezvălui lansări exclusive de produse în premieră mondială, va pătrunde în profunzimea culturii designului propriu fiecăreia dintre aceste capitale și va oferi adevărate momente de neuitat. „Digital” și „personal” sunt cele două lumi pe care Ideal Standard le va aduce împreună, pentru a inspira, a delecta și a crea noi legături între oameni, povești, idei.

Torsten Türling, director executiv al Ideal Standard, explică de ce crede că această abordare este viitorul brandului și al industriei: „Pandemia a schimbat regulile pentru evenimentele fizice tradiționale. În loc să oferim pur și simplu un showroom online, am inventat o nouă modalitate de a ne conecta cu clienții noștri din întreaga lume, digital și personal, o experiență dinamică ce ne permite să explorăm valorile brandului nostru, rezultând astfel ceea ce credem că va fi o călătorie de momente prețioase de inspirație și încântare.”

Primul eveniment al turneului World Together va avea loc pe 21 aprilie 2021, la Milano – o alegere deloc întâmplătoare, aici fiind chiar „capitala designului și sediul Centrului Global de Design al Ideal Standard. Acest oraș a fost de mult timp sursa inspirației noastre”, spune directorul de design al Ideal Standard, Roberto Palomba.

Arhitecții și designerii care se înscriu și participă la primul eveniment al seriei din 21 aprilie vor primi din partea Ideal Standard România un giftbox igloo elegant, în ediție limitată „Carte & Vin”. (aceștia vor fi contactați pe mailul cu care se înscriu la eveniment pentru detalii privind adresa și nr. de telefon)

_IGLOOJOI__

Ziua evenimentului va include material live și streaming, tradus simultan în mai multe limbi. Experiența interactivă va încuraja participanții să participe la eveniment în timp real, să acceseze și să descopere noi colecții și conținut exclusiv. Participanților li se va oferi, de asemenea, posibilitatea de a se conecta individual cu directorul de design al companiei și cu alte personalități cheie.

Înregistrează-te acum pe https://www.togetherworldtour.com/en/

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0