fbpx

3 ani de Energiea. 3 concerte Grolsch Sound Experiment

În martie se împlinesc 3 ani de când vecinii noștri de la Energiea provoked by Grolsch au transformat parterul impunătoarei clădiri Brezoianu nr 4 într-un „stabiliment de informare şi experiment urban”, devenit în scurt timp un centru autentic al creativității. Pentru a marca acest moment, Grolsch lansează un nou concept de sesiuni muzicale live sub numele de Grolsch Sound Experiment.

Grolsch provoacă la creativitate prin lansarea unui concept care pune pe aceeași pagină muzica simfonică și stilurile hip-hop și electro. Noul experiment muzical se conturează sub forma unui mash-up între două sound-uri complet diferite, pentru a crea o altfel de experiență live. Seria concertelor se deschide cu CTC & Muse Quartet, pe 12 februarie, de la ora 19:00.

Experimentul continuă cu Golan & Muse Quartet pe 5 martie și Electric Brother & Muse Quartet pe 26 martie. 

MC-ul seriei de evenimente este Alexandru Manda, coordonatorul comunicării Pegas, care va aduce un nou vibe experiențelor muzicale live provocate de Grolsch.

Accesul la concertele aniversare din Energiea se face numai pe bază de invitații. Cele 50 de invitații duble sunt disponibile pe www.experimentalist.ro/grolsch-sound-experiment  și vor fi oferite prin tragere la sorți. Concertele vor fi transmise prin live streaming pe Experimentalist.ro, iar înregistările vor fi disponibile pe pagina de YouTube GrolschRO .

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0