fbpx

Banchiza Urbană: 7 – 13 octombrie în București

Nu v-ați relaxat prea tare, nu? Mult prea multe și tentante evenimente în mult prea puține zile ale săptămânii… Plus Banchiza Urbană #14, care cutreieră prin oraș dornică de luat acasă și ținut companie în serile friguroase de octombrie.

Luni: Întâlnire cu Mathias Enard la București

La Humanitas de la Cișmigiu, vom avea ocazia întâlnirii cu scriitorul Mathias Enard, câștigător al premiului Goncourt. De la 19.00.

Marți: Festivalul „News from Polska” – Teritoriile Coregrafiei

Chef de dans contemporan? La Centrul Dansului vor dansa până în 12 octombrie performeri contemporani din Polonia. În cadrul festivalului „News from Polska”.

MiercuriExpoziție „Las Formas del Alma” / „Formele Sufletului”

La Institutul Cervantes, 14 artiști spanioli vor încerca să răspundă artistic unei întrebări delicate care vizează formele sufletului. Vernisajul de la 18.30 va avea loc în prezența curatoarei Susana Blas Brunel.

Joi: Mies van der Rohe Award Nominees Conference

Pentru toți cei interesați de arhitectura contemporană, la Nod makerspace există prilejul întâlnirii cu patru birouri de arhitectură, două din România, ADN BA și STARH și două din Belgia, Atelier d’architecture Pierre Hebbelinck + HB AAT și MSA / V+.

Vineri: NAG 2019 | Noaptea Albă a Galeriilor

11 octombrie marchează ediția 2019 a Nopții Albe a Galeriilor în București și în alte 13 orașe din țară. Pregătiți?

Sâmbătă: Diploma 2019

O nouă ediție a festivalului Diploma la care abia așteptăm să descoperim producțiile tinerilor creativi de pe meleaguri mioritice.

Duminică: Casa Costa-Foru

În caz că nu ați apucat să dați o tură la Casa Costa-Foru, ar fi cazul, e ultima zi a sezonului 2019, iar programul zilei nu exclude poezia ori muzica. Un articol despre ediția din acest an găsiți și în noua Banchiza Urbană #14.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0