fbpx

Banchiza Urbană: 27 ianuarie – 2 februarie în București

O săptămână de trecere din ianuarie în februarie și una în care marți și miercuri mai puteți încă descoperi și alege un cadou unor persoane dragi sau chiar vouă de la Pop-up Shop-ul Banchiza Urbană X Printoteca (marți, 28 și miercuri, 29 ianuarie)

Luni: Avanpremieră Matthias et Maxime

Dacă nu ați auzit de regizorul canadian Xavier Dolan, ar fi o idee bună să îl descoperiți. Mai ales că cel mai recent film al său intră în cinematografe în 31 ianuarie. Astăzi, de la 20.00, puteți merge la anvanpremiera de la Cinema Elvire Popesco. Bonus: filmul vă poate aduce și o vacanță neașteptată. Detalii aici.

Marți: Banchiza Urbană – Pop-up Shop / Printoteca Lipscani

Sunt ultimele două zile ale Pop-up Shop-ului Banchiza Urbană de la Printoteca, prin urmare, vă așteaptă colecția Banchizei Urbane din 2019 plus ilustrații super-cool de luat acasă pe tricori, sacoșe etc.

Miercuri: Zilele Filmului Cubanez

Ce modalitate mai bună de a ne încălzi în aceste zile decât un festival de film cubanez? La Institutul Cervantes, până în 1 februarie.

Joi: Noaptea Ideilor 2020. La Nuit des idées

Dezbateri pe cele mai diverse teme la Noaptea Ideilor 2020, la Institutul Francez și Librăria Kyralina: reducerea deșeurilor, banda desenată ca manifest, proiecte inovatoare în domeniul mediului etc.

Vineri: INFINITEZIMAL x Diptych | Lansare nr. 15

Încheiem luna ianuarie alături de prietenii de la Infinitezimal, care lansează numărul 15 al revistei la Diptych Art Space. Începând cu 19.00.

Sâmbătă: Pop-Up LOVE: Mădălina Andronic & Chemistry

Februarie intră în forță în peisaj cu un pop-up plin de „love”, bijuterii și alte minunății marca Mădălina Andronic și rochii Chemistry, la Chemistry Studio, de la 12.00 la 20.00.

Duminică: STORYTELLERS Acoustic Blues Project

Muzică și povești, duminică, la Green Hours, cu Marcian Petrescu – muzicuță, voce, textier, povestitor și Mihai Tacoi – ghitară acustică, voce.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0