fbpx

WAF – World Architecture Festival se desfăşoară online

World Architecture Festival va fi începînd cu 30 Noiembrie 2020 virtual şi se va numi WAFVirtual, revenind ca Live Event în Iunie 2021 la Lisabona, Portugalia.

Secţiunile evenimentului modial de arhitectură sunt: Competition, Commercial Architecture, Event + Exhibition, Industrial Architecture, Institutional Architecture, Landscape Architecture

WAFVirtual se desfăşoară în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2020. Comunitatea arhitecturală mondială se poate implica într-o săptămână de conținut live, premii speciale, discuții de grup și oportunități de networking cu colegii și partenerii WAF.

Înregistrarea va fi gratuită pentru arhitecți și profesioniști ai domeniului.

 

Lista de vorbitori notabili îi include pe Sir Peter Cook, Jeanne Gang de la Studio Gang și Ben van Berkel de la UNStudio. O serie de conferinţe va discuta subiecte internaționale presante, inclusiv conviețuirea cu pandemii și câștigarea de noi afaceri într-o lume post-Covid, precum și cele mai recente evoluții în proiectare, inovația tehnică și arhitecții emergenți.

Jeanne Gang_photo Saverio Truglia

Ben van Berkel

Ben van Berkel

Vor fi, de asemenea acordate premii speciale, inclusiv cele ale concursului WAF / PechaKucha ‘Isolation Transformed’, Premiul de arhitectură pentru Desen și Premiul GROHE pentru cercetarea apei.

În plus, prima ediție a WAF China va avea loc la sfârșitul lunii noiembrie, incluzând judecarea premiilor online, discuții și o ceremonie live la Chengdu. Mai multe detalii vor fi anunțate în curând.

Datorită impactului global al pandemiei Coronavirus Festivalul Mondial de Arhitectură și INSIDE World Festival of Interiors vor avea loc acum în perioada 23-25 iunie 2021, rămânând în centrul expozițional FIL din Lisabona. Festivalul va continua să includă judecări de proiecte în direct, discuții-cheie, evenimente franco, expoziții și decernări de premii. Termenul limită de înscriere a premiilor WAF va fi prelungit până la 8 ianuarie 2021; pot fi înscrise toate clădirile finalizate până la această dată, precum și proiecte viitoare, proiecte de amenajări interioare și arhitectura peisajului.

Comentând programul actualizat, WAF și directorul programului INSIDE, Paul Finch, a comentat: „Am monitorizat îndeaproape situația în curs de pandemie și siguranța fiind prioritatea noastră numărul unu am ajuns la concluzia că amânarea festivalului fizic de la data inițială din decembrie este cel mai bun curs de acțiune pentru toți cei implicați. Transformăm provocarea amânării în oportunități de a furniza conținut online suplimentar și de a extinde brandul WAF în China. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim în circumstanțe mai fericite și mai sigure în iunie 2021 și mulțumim partenerilor, susținătorilor, participanților, vorbitorilor și membrilor juriului pentru sprijinul lor continuu.”

Pentru mai multe detalii despre Festivalul Mondial de Arhitectură 2021 sau pentru a vă înregistra gratuit la WAFVirtual în decembrie 2020, vă rugăm să vizitați www.worldarchitecturefestival.com sau

@worldarchfest

# WAF2021

#WAFVirtual

 

Festivalul Mondial de Arhitectură (WAF)

Festivalul Mondial de Arhitectură și INSIDE World Festival of Interiors vor avea loc în centrul expozițional FIL, Lisabona, în perioada 23-25 iunie 2021.

WAF este locul în care comunitatea mondială de arhitectură se întâlnește pentru a sărbători, învăța, schimba și inspira. WAF este cel mai mare eveniment arhitectural anual, internațional, live din lume. Acesta include cel mai mare program de premii de arhitectură internațională din lume, dedicat sărbătoririi excelenței prin prezentări live la o audiență de delegați de înaltă importanță și jurii internaționale.

Festivalul Mondial de Arhitectură 2021 (WAF) cuprinde:

– Un program de conferințe tematice (bazat pe tema „Ecologizarea orașului”)

– Galeria electronică a tuturor înscrierilor la premiu

– Zona expozițională

– Evaluarea în direct a proiectelor finaliste

– Rețelele și evenimentele sociale, inclusiv evenimentele franco-partenere

– Gala câștigătorilor

Festivalul Mondial INSIDE – INSIDE World Festival of Interiors se desfășoară alături de WAF, cu premii proprii și program de conferințe. Delegații au acces la ambele evenimente.

Înscrierile premiilor pentru WAF și INSIDE 2021 se vor închide la 8 ianuarie 2021.

 

Despre WAFVirtual

WAFVirtual este un nou eveniment online, care are loc în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2020. Înregistrarea este gratuită pentru arhitecți și profesioniști în proiectare.

WAFVirtual va consta în:

  • Discuții Keynote
  • Discuții de grup

Pentru mai multe informatii accesaţi: www.worldarchitecturefestival.com

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0