fbpx

A’ Design Award 2020 – Call for Entries

A’Design Award, cea mare competiție internațională de design, acceptă propuneri de proiecte creative în 57 de categorii, inclusiv arhitectură, amenajări interioare, design de mobilă sau design grafic, până pe data de 28 februarie 2020, urmând ca laureații să fie anunțați pe 15 aprilie. Proiectele înscrise în concurs trebuie să nu fie mai vechi de 10 ani.

A’Design Award a fost înființat cu scopul de a curatoria și promova cele mai bune lucrări de design din toate disciplinele creative, la nivel global. Principalul scop al competiției este de a informa publicul cu privire la bunele practici de design și de a încuraja designerii, companiile și brand-urile din întreaga lume să creeze produse superioare și proiecte care contribuie la bunăstarea societății. Premiul A’Design Award, acordat proiectelor câștigătoare, reprezintă o confirmare a originalității, funcționalității și eficienței unor idei care testează limitele designului, științei, creativității și tehnologiei și ajută lumea să devină un loc mai bun.

Printre proiectele câștigătoare de anul trecut se numără hotelul Bo Du din Tengchong, China, la categoria Comercial și restaurantul Refinery091 din Kolkata, India, la categoria Design de Interior și Spații de Expunere.

Semnat de CSD Design Office, hotelul Bo Du se inspiră din natura și moștenirea culturală a regiunii în care este amplasat, folosind materiale naturale, precum lemnul sau piatra vulcanică. Forma clădirilor care alcătuiesc complexul hotelier imită pantele line ale dealurilor din Tengchong, iar interioarele sunt dominate de culori calde.

Situat în cea mai importantă metropolă comercială din India, restaurantul Refinery091, cu o amenajare semnată de NEXUS Design, combină elemente industriale, inspirate din interioarele rafinăriilor petroliere, cu detalii atent finisate, într-un amestec unic de rece și cald. Restaurantul urmărește să devină una din destinațiile de top ale orașului nu doar pentru oferta culinară, ci și pentru evenimente și socializare.

Mai multe detalii la:

http://www.bestdesignsoftheworld.com

http://competition.adesignaward.com

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0