fbpx

A început al 5-lea INSPIRED

INSPIRED, concursul naţional de idei şi online organizat de Asociaţia INSPIRED a fost lansat miercuri, 5 octombrie, la Café Van Gogh din Bucureşti, în cadrul unei conferinţe de presă. Concursul se adresează tinerilor între 18 şi 35 de ani care doresc să-şi înceapă o carieră într-unul dintre domeniile vizate de Inspired, cât şi celor care sunt deja activi în profesiile respective. La ediţiile anterioare INSPIRED au participat peste 700 de tineri aspiranţi. Pentru câştigătorii fiecarei secţiuni, competiţia a fost o rampă de lansare profesională.

În perioada 5 octombrie – 7 noiembrie 2011, concurenţii se pot înscrie la una sau mai multe dintre cele 9 secţiuni INSPIRED (Architecture, Fashion Design. Photography, Dramaturgy, Illustration, Graphic Design, Interior Design, Product Design, Accessories) prin crearea unui cont pe pagina web oficială.

A început al 5-lea INSPIRED

Site-ul oficial www.concurs-inspired.ro este rezultatul unei schimbări complete a design-ului, cu un look îndrăzneţ şi jucăuş care are la bază identitatea vizuală creată pro bono de artistul Ghica Popa, Preşedinte de juriu Inspired – Illustration 2011. Identitatea a fost declinată de Ştefan Ferencz, finalist Inspired – Graphic Design 2011 şi cooptat în echipa INSPIRED ca art director al proiectului.

Paralel cu desfăşurarea înscrierilor, în luna octombrie, va avea loc Caravana INSPIRED 2011, care va cuprinde 7 oraşe (Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, Arad, Sibiu, Oradea) şi 23 de facultăţi din România. Studenţii vor avea astfel ocazia de a afla răspunsuri la întrebări legate de concurs direct de la organizatorii acestuia.

Pentru o călătorie în lumea artiştilor şi o competiţie a inteligenţelor, INSPIRED a ales şi în acest an smart ca maşina oficială a concursului. Smart va fi principalul însoţitor al echipei INSPIRED pentru organizarea competiţiei şi va vizita împreună cu aceasta facultăţile de arte, arhitectură, teatru şi litere din toată ţara. Maşinile oficiale INSPIRED sunt şi în acest an personalizate cu contribuţia unor artişti de valoare: Ghica Popa, Ştefan Ferencz, Dan Miron, Matei Branea.

A început al 5-lea INSPIRED

Dupa încheirea înscrierilor, în perioada 25 noiembrie – 2 decembrie, lucrările vor fi vizualizate şi notate de membrii de juriu, o echipă formată din oameni care trasează repere culturale şi profesionale noii generaţii: reprezentanţi ai mediului academic din România, profesionişti consacrati ai domeniilor INSPIRED, membri ai presei de specialitate şi câştigători ai ediţiei anterioare.

Câştigătorii şi finaliştii vor fi anunţaţi la Gala Inspired 2011, în decembrie. Clasamentul şi lucrările participante vor fi publicate pe site-ul concursului în ziua următoare galei.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0