fbpx

Acasă, la birou. Sediul central ING Bank by AMA Design

ING a fost întotdeauna o bancă inovatoare, cu mult curaj în a experimenta soluții inedite, de data aceasta printr-o viziune diferită asupra organizării noului lor sediu central. Împreună cu consultanții și echipa de arhitecți de la AMA Design, au creat o strategie de desk sharing prin care îți poți alege în fiecare zi unde vrei să lucrezi – de la orice desk, de pe sofa sau chiar dintr-o cafeterie.

Se simte în tot biroul un confort aproape rezidențial, cu zone centrale de colaborare cu aspect de living room și iluminare caldă, draperii care înlocuiesc colantările de sablaje de pe pereții de sticlă și plante naturale care punctează fiecare loc în parte.

Deși există o multitudine de tipologii de mobilare, special create pentru lucrul în echipă sau individual, fiecare dintre ele are o anumită intimitate. Ele sunt separate de panourile cu rol acustic sau sisteme mobile de tip whiteboard, toate cu rol de filtrare a privirii directe, păstrând, totuși, spațiul unitar prin amplasarea și mobilitatea lor.

Cafeteriile sunt gândite ca spații de lucru, dar și de relaxare, cu jocuri interactive, dar și cu tehnologia adecvată unor întâlniri informale sau de lucru ocazional. Sălile de întâlnire sunt dotate cu whiteboards și placări din mesteacăn perforat cu rol fonoabsorbant și scaune confortabile, toate într-o cromatică neutră.

Tot ambientul este creat în jurul ideii de flexibilitate, dar, totuși, nimic din mobilare nu îți lasă impresia de interimat, ci de zone liniștite și bine dotate pentru colaborare.
Frumos și confortabil, așa cum ne dorim într-o casă.

→ O F E R T Ă  DE  L A N S A R E

Comandă noul album igloobest Birouri din România. Design interior 5 în perioada 10 – 23 februarie și intri direct în cursă pentru a câștiga un scaun de birou k.task by Knoll, oferit de HTO ARCHITECTURE & ENGINEERING. Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți (via random.org), în data de 24 februarie.

Nu uita că la comezi de peste 120 de lei livrarea este GRATUITĂ!

Proiect prezentat în Birouri din România. Design Interior 3

coperta-shop_BIRINT3-300x300

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0