fbpx

Actorul şi Arhitecţii – Eveniment

Grohe şi igloomedia îi invită pe arhitecţi la piesa de teatru ”Sunt un orb”, un recital de Horaţiu Mălăiele.

Scena arhitecturii locale se intersectează cu scena Teatrului de Comedie din Bucureşti în seara de miercuri 8 decembrie, dedicată în exclusivitate arhitecţilor români membri ai OAR, care vor avea ocazia să asiste la reprezentaţia one man show-ului ”Sunt un orb”, susţinut de marele actor Horaţiu Mălăele la ora 19:30.

Actorul şi Arhitecţii - Eveniment

Se spune că arhitectura este ‘arta de a construi cu rigoare‘ iar despre teatru se spune că este ‘arta de a reprezenta în faţa unui public un spectacol dramatic, muzical, coregrafic, etc.’ Arta şi publicul reprezintă liantul, puntea de legătură între cele două meserii şi instituţii şi, cum ambele îşi împrumută atributele între ele, am considerat ca fiind firesc să încercăm să mijlocim contopirea amândurora într-o seară, într-un spaţiu şi, dacă se poate, şi cu un zåmbet pe buze. Şi, pentru că aveam nevoie de un amfitrion, considerăm că şi Horaţiu Mălăele a fost alegerea normală şi firească”, a declarat Marius Burlacu, reprezentant Grohe pentru relaţia cu arhitecţii şi designerii.

Eu când am debutat în Bucureşti am început prin a ocupa clubul arhitecţilor, care era cel mai în vogă şi în zona cea mai intelectuală a Capitalei. Aşa că îi aştept cu mare drag, pentru că e un spectacol de suflet, un spectacol adunat din resursele memoriei mele, în mare parte improvizat şi interactiv. Aşa că arhitecţii vor avea ce să vadă”, a adăugat maestrul Horaţiu Mălăele.

Actorul şi Arhitecţii - Eveniment

Prin urmare, dacă sunteţi membru în oricare dintre filialele OAR, Grohe şi igloomedia vă invită să vă înscrieţi pe site-ul www.igloo.ro/teatru/ pentru a primi una dintre cele 300 de invitaţii personalizate. Şi aceasta nu e totul. Pentru că ne sunteţi întotdeauna alături, vrem să fim siguri că veţi avea parte de o seară memorabilă. Astfel, la intrarea în sala de teatru veţi primi, din partea Grohe, volumul “Case din România 3”, cea mai recentă apariţie din seria editorială igloobest.

Despre Grohe

Friedrich Grohe a fondat Grohe în 1936. Pe atunci, baia era încă un loc modest şi numai cei mai bogaţi îşi permiteau un astfel de lux. Friedrich Grohe a dorit să schimbe acest lucru şi, conform filosofiei lui de business, a produs baterii de înaltă calitate la un preţ accesibil. De atunci, au trecut şapte decenii în care compania şi-a construit continuu reputaţia pentru calitate fără egal, design superior şi tehnologie impresionantă. Cu o bogată istorie de avansare tehnologică, o echipă de creaţie renumită şi asumåndu-şi angajamentul faţă de clienţi în ceea ce priveşte calitatea care a trecut testul timpului, Grohe stabileşte ritmul viitorului. www.grohe.ro

Despre igloomedia

Editura igloomedia a fost înfiinţată în 2001. În prezent, ea este una dintre puţinele companii editoriale din ţară specializate în publicarea cărţilor de arhitectură, design interior şi patrimoniu. Prin programul său editorial, igloomedia îşi propune să contribuie la conturarea unui spaţiu public coerent, prezentând exemple locale, dar şi din străinătate. Misiunea sa a rămas, încă de la început, ridicarea standardelor culturii vizuale într-o societate care îşi caută încă reperele în domeniul arhitecturii şi al politicilor urbane. igloomedia numără în prezent şapte serii editoriale, pe care le diversifică de la an la an. Cel mai cunoscut produs este revista lunară igloo habitat&arhitectură, situată la interferenţa unor interese dintre cele mai variate: arhitectură, design, patrimoniu, cultură urbană, artă contemporană. Publicaţiile igloomedia, tratând subiecte legate de arhitectură, design, patrimoniu şi habitat stau mărturie pentru faptul că fiecare gest de natură culturală trebuie să fie însoţit de un discurs coerent. În spiritul acestei convingeri, igloomedia îsi propune să creeze un spaţiu al dialogului între specialişti şi marele public. www.igloo.ro

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0