fbpx

A’Design Award premiază în 2019 un designer român

Cunoscutul concurs de design internațional A’DESIGN AWARD conferă bronzul categoriei „Mobilier” proiectului Ruumy – mobilier multifuncțional, creat de Simina Filat.

id84732-certificate-red

Particularitatea premiului acordat este dublă: la categoria „Mobilier”, lucrările intrate în concurs au inclus în mod dominant scaune, fotolii, canapele și mese, însă mobilierul multifuncțional creat de Simina Filat aduce premierea unui concept obiect-spațiu versatil.
Acest proiect, demarat în anul 2017, a evoluat de la un obiect de design versatil la un sistem participativ de co-creație.

optional-image-1

SIMINA FILAT este un designer emergent.

designer-profile-picture

În secolul 21, economia bazată pe „supraviețuirea creativă” remodelează rolul de lider al designului ca gândire și metodă.
Un sistem nou de valori răspunde lumii noi, în continuă schimbare.
Simina Filat înțelege sensul profund al schimbării, fiind o personalitate din noul val de creatori români care răspunde provocărilor complexe ale lumii contemporane cu soluții strategice și creative.

optional-image-1

New Design înseamnă brand activism, platformă strategică, comunitate inteligentă; toate definind instrumentarul cu care lucrează Simina Filat în Ruumy.
Dublu premiat internațional, Ruumy are vizibilitate și recunoaștere în: Worth Partnership Projects 2019, A’Design Award 2019, shortlist în Lexus Design Award 2018, și distins de Uniunea Artiștilor Plastici cu premiul național de Design.
Asumându-și consecvent rolul de pionier în lumea creativă, Simina Filat convinge prin proiecte de design cu participare socială, critică și constructivă prin co-design.
Astfel, utilizează fertil social-media în lucrările sale.

brand-logo

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0