fbpx

Ai auzit? Sună bine! Te abonezi la revista igloo și câștigi o boxă portabilă BOSE!

Abonează-te până pe 15 octombrie la revista igloo și poți câștiga, prin tragere la sorți, noua boxă portabilă SoundLink Mini II de la BOSE!

Ai auzit? Sună bine! Te abonezi la revista igloo și câștigi o boxă portabilă BOSE!

Alege unul dintre abonamentele igloo disponibile aici și ești înscris automat în tombola pentru câștigarea premiului oferit de BOSE în România.

Cu un design compact, atrăgător și caracteristici care îi sfidează dimensiunile, noua boxă Bluetooth Bose SoundLink Mini II este pregătită să aducă muzica preferată oriunde te-ai afla: la birou, pe plajă, la iarbă verde sau relaxându-te pe canapea după o zi lungă.

Forma compactă și greutatea de numai 670g o fac să fie ușor de transportat în geantă sau în rucsac. În plus, poate fi poziționată oriunde – are centrul de greutate foarte jos, devenind astfel aproape imposibil de răsturnat.

Ai auzit? Sună bine! Te abonezi la revista igloo și câștigi o boxă portabilă BOSE!

Abonamentul constă în 10 numere pe an, iulie-august şi decembrie-ianuarie fiind numere duble. Pe perioada de abonare, toți abonații vor beneficia de un discount de 30% la toate produsele din colecțiile igloo media. În plus, livrarea fiecărui număr de revistă se face gratuit, prin curier.

Campania de abonare cu premii se desfășoară între 1 septembrie – 15 octombrie 2015, iar în competiție vor intra toți cei care comandă online în această perioadă unul dintre abonamentele igloo. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți (random.org) și va fi anunțat pe site-ul igloo și pagina de Facebook Igloo Media luni, 19 octombrie.

**pentru a putea intra în competiție comenzile trebuie achitate până pe 16 octombrie

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0