fbpx

Am sarbatorit 13 ani de arhitectura

Anul acesta se împlinesc 13 ani Igloo, 13 ani de activitate editorială şi tot atâţia ani de muncă de proiectare. Peste o sută de reviste, zeci de albume şi colecţii pe de o parte, numeroase proiecte de arhitectură, design şi restaurări pe de alta definesc pe scurt existenţa Igloo – media & architecture – din 2001 şi până azi.

Prin expoziţia aniversară găzduită între 18-28 martie de galeria Galateca ne-am propus recapitularea celor 13 ani de activitate, un mod de a ilustra parcursul nostru de până acum ce a avut încă de la început ca principal scop practicarea şi promovarea unei arhitecturi de calitate. Expoziţia a inclus o amplă secţiune de planşe cu lucrări contemporane, reviste şi carte de arhitectură, într-o scenografie semnată Igloo Architecture.

Timp de două săptămâni am sărbătorit alături de prieteni şi apropiaţi printr-o serie de evenimente şi lansări de carte.

În plus, pe perioada expunerii, o parte din echipa igloo s-a mutat în spaţiul galeriei pentru a putea interacţiona în mod direct cu publicul. Evenimentul de lansare a noului album din colecţia iglooprofil Adrian Spirescu. Pagini de arhitectură. Interfenţe şi nelinişti a marcat deschiderea expoziţiei, când ne-am bucurat de prezenţa unui număr mare de participanţi. Am continuat cu lansarea numărului de martie igloo într-o seară de vineri specială, în care am sărbătorit cu mâncare gătită de un masterchef şi băutură de calitate. Ultima zi a expoziţiei a fost dedicată lansării celor două albume aniversare igloo media şi igloo architecture, publicaţii ce prezintă pe scurt rezultatele celor 13 ani în care am editat şi proiectat arhitectură.

Alături de noi au fost mulţi oameni dragi, prieteni şi colaboratori igloo, care ne-au însoţit în proiectele realizate de-a lungul timpului. Le mulţumim lor, celor care au vizitat expoziţia, dar mai ales partenerilor care ne-au sprijinit în acest proiect aniversar!

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0