fbpx

Amalfi Lemons by Cristiana Zgripcea

Proprietarii acestui apartament din Capitală sunt îndrăgostiţi de Coasta Amalfitană şi şi-au dorit ca locuința lor să aibă ceva din energia solară şi farmecul italian specific faimoasei destinaţii. Apartamentul este foarte luminos şi respiră bună dispoziţie, amintind de o dimineață însorită la Sorrento ori Positano.

C86A0738-HDR copy

Pereţii sunt vopsiţi într-un alb strălucitor, creând impresia de spațiu care respiră în voie, deşi suprafaţa apartamentului este una destul de redusă. Obiectele de mobilier sunt puţine la număr, limitându-se la strictul necesar, iar piesele de depozitare sunt încorporate în pereţi, aspecte ce contribuie, de asemenea, la senzaţia de spaţialitate.

C86A0787-HDR copy

Nuanţa puternică de galben a scaunelor ce înconjoară prietenos masa de dining reprezintă un accent însorit în cadrul amenajării dominate de tonuri neutre.

C86A0710-HDR copy

Un alt detaliu semnificativ este rama oglinzii de pe perete, ce apare ca un mic soare stilizat strălucind deasupra lămâilor.

Mediteraneene prin excelenţă, sugerând bucurie şi energie pozitivă, lămâile din numele proiectului sunt prezente în cadrul unor obiecte decorative precum pernele de pe sofa sau vaza din centrul mesei.

Cu rama sa unică şi spectaculoasă, televizorul Samsung The Serif în varianta Cloud White se dovedeşte ideal pentru aerul romantic şi exuberant al amenajării şi, în modul ambient, poate afişa imagini din colecţia personală a beneficiarilor care, astfel, au privilegiul de a revizita Coasta Amalfitană chiar de acasă. Şi, pentru ca experienţa să fie completă, smartphone-ul poate fi plasat discret pe rama The Serif care, graţie conexiunii NFC disponibile pe suprafaţa de sus, preia automat muzica ambientală de pe telefon şi redă desăvârşit ritmurile relaxante specifice sudului Italiei.

C86A0773-HDR copy

PROIECT: arh. Cristiana Zgripcea; FINALIZAT: 2020

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0