fbpx

Amenajarea teraselor cu sistemul Twinson de la Deceuninck

Arhitectul are potențialul de a descoperi printre primii punctele speciale ale unui site, la demararea unui proiect nou. Oportunitatea de a transmite beneficiarului aceste particularități este un privilegiu specific meseriei, iar natura este cea care va participa activ la modelarea proiectului. Dacă este ascultată și înțeleasă, poate oferi o conexiune cu spațiul interior ce va desfăta mulți ani, zi de zi și, mai ales, în zilele frumoase, pe cei care locuiesc acolo.

Din acest motiv, terasele, grădinile caselor depășesc statutul funcțional secundar, fiind cele ce deschid casa către exterior cu o chemare a familiei către natură. Multe dintre proiectele ultimului an au avut ca punct central spațiul pentru terasă sau grădină, prin reamenajarea anumitor zone și transformarea acestora în mici oaze de relaxare în mijlocul naturii. Ce știm deja, de la Deceuninck, este că o terasă bine concepută și realizată, are un deck Twinson.

Terasele sunt cele care deschid casele spre natură, dizolvând demarcația interior-exterior. Aspectul estetic are un rol important, atât pentru realizarea armonioasă a proiectului, cât și pentru a veni în întâmpinarea dorințelor beneficiarului. Sistemul pentru terase utilizat poate oferi un sprijin real în acest sens. Soluțiile disponibile astăzi oferă o durabilitate crescută, ușurință în instalare, ceea ce face ca proiectul să se desfășoare rapid și o bună coordonare între stilul arhitectural al casei și spațiul terasei. Deceuninck este preocupat în permanență de noi soluții care pot veni în ajutorul specialiștilor pentru a duce cu ușurință la îndeplinire proiectele pentru clienții lor. Așa s-a născut și cea mai nouă soluție pentru balcoane și terase de acoperiș cu un design minimalist și ușor de integrat în diferite tipuri de amenajări: profilele pentru terase Twinson.

Twinson_terrace

Calitățile care fac din soluțiile pentru terase Twinson de la Deceuninck o opțiune dezirabilă pentru proiectele arhitecturale sunt: materialul patentat WPC, sustenabilitatea acestuia, instalarea ușoară, protecția împotriva incendiilor și design-ul cu aspect natural. Profilele pentru terase Twinson vin în 3 opțiuni care păstrează caracteristicile esențiale ale produsului: Twinson Character Massive, Majestic Massive Pro și Terrace Essential.

Materialul – WPC (wood polymer composite), material compozit care îmbină caracteristicile ambelor materiale componente: lemnul și PVC-ul. Suprafața terasei este ușor de întreținut și plăcută la atingere.

Designul – suprafața este modelată pe textura lemnului. Character Massive este disponibil în șase culori diferite, naturale, Majestic Massive Pro în patru culori autentice (2 bicolore), dintre care 2 au fost adăugate în gamă anul acesta, iar Terrace Essential tot în 6 culori. Terrace Essential este varianta economică a profilelor Twinson care nu face rabat de la performanțele tehnice.

Siguranța este foarte importantă pentru Deceuninck de aceea profilele pentru terase twinson sunt antiderapante și rezistente la expunerea la foc sau căldura radiantă.

Instalarea se face cât ai zice click! Secțiunea plină a profilelor permite tăierea formelor rotunde foarte ușor, instalarea se face cu un sistem de clipsare fără șuruburi – Twinson Click, pentru o instalare rapidă. Înălțimea structurii minim 36 mm, ideal pentru balcoane și terase. Înălțimea ansamblului de la 70 mm, pentru structuri flotante pentru terase de acoperiș.

Sustenabilitate – fibra utilizată fiind doar din lemn provenind din păduri certificate PEFC, gestionate sustenabil. Materialul miezului profilelor este obținut în totalitate din reciclarea deșeurilor din PVC. Conform calculelor oferite de VinylPlus, fiecare kilogram de PVC reciclat salvează 2 kg de emisii de CO2.

Așadar soluțiile pentru terase Twinson sunt o soluție sustenabilă ce întrunesc caracteristici superioare care pot veni în ajutor pentru proiectele de amenajare terase exterioare, balcoane sau terase pe acoperiș. Descoperă ușurința cu care sistemul pentru terase poate fi instalat și cum îți poate economisi timp în realizarea proiectului tău: https://twinson.com/ro-ro/

Scanează & citește tot articolul „Terasele deschid casele spre natură”.

QR_IGO01-#2TwP-Igloo-online-jun

 

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0