fbpx

AMENAJEAZĂ INSPIRAT CU SEMMELROCK

Eşti întotdeauna la curent cu cele mai noi tendinţe şi alegi cu atenţie ceea ce te reprezintă din multitudinea de oferte care te înconjoară?
Avem o veste pentru tine: anul acesta se poartă stilul care inspiră! Şi pentru că stilul tău nu se reflectă doar în ţinuta personală, ci şi în ceea ce te înconjoară, Semmelrock Stein+Design te invită să te inspiri din noua colecţie de ”Idei pentru Grădină 2014”.

Armonia de forme şi culori este caracteristica ce defineşte cel mai bine noua colecţie Semmelrock. Fie că ştii exact ce te relaxează sau ai nevoie de inspiraţie, Semmelrock te invită să descoperi cele mai noi trenduri în materie de design exterior. Soluţiile de amenajare şi design Semmelrock te ajută te bucuri de relaxare la superlativ!

”Grădina reprezintă un refugiu personal, un spaţiu în aer liber care continuă să ocupe un loc important în vieţile noastre aglomerate”, explică Robert F. Holzer, CEO al Grupului Semmelrock. ”La fel ca în modă, exclusivitatea, creativitatea şi individualitatea reprezintă aspecte cheie şi pentru designul spaţiului exterior. De aceea, ne concentrăm atenţia asupra dezvoltării de produse şi soluţii care să confere o notă specială oricărei sufragerii în aer liber, fie că este vorba despre o terasă în stil clasic sau modern, ori despre o grădină inspirată din stilul natural, mediteranean”.

Pavajele şi dalele Semmelrock, disponibile în diverse culori şi forme, sistemele de garduri şi elementele de design precum treptele, delimitările şi soluţiile de iluminat te ajută să oferi personalitate grădinii tale.

Vizitează www.semmelrock.ro şi descoperă mai multe soluţii de amenajare în noul catalog ”Idei pentru Grădină”. Pune-ţi pantofii preferaţi, în care te simţi atât de confortabil, şi bucură-te de zile frumoase petrecute în grădina ta, alături de Semmelrock Stein+Design!

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0