fbpx

Ana Wagner – Focus Designer la AUTOR 7

Focus Designer la cea de –a VII –a ediţie a Târgului de Bijuterie Contemporană Autor va fi Ana Wagner. Evenimentul se va desfăşura la Sala Dalles din Bucureşti în 12 şi 13 mai.

La Târgul Autor, Ana Wagner va lansa o nouă colecţie spectaculoasă de bijuterii – „Grădina cu giuvaiere” şi va face vizitatorilor o demonstraţie live de artă a picturii manuale pe porţelan.

Prin colecţia de bijuterii “Grădina cu giuvaiere” artista doreşte o apropiere mai intimă a creaţiilor casei Wagner de public, printr-o formulă a eleganţei. În cadrul Târgului AUTOR, Ana Wagner ne va invita să descoperim poveşti spuse pe porţelan cu grădini paradisiace şi peisaje fantastice, armonizate ca ritm şi proporţii cu monturile fine de argint sau aur şi cu cromatica rafinată a pietrelor. Piesele din noua colecţie “Grădina cu giuvaiere” sunt mici comori de artă lucrate manual cu pasiune în atelierul de creaţie Wagner ce pot fi transmise din generaţie în generaţie.

Ana Wagner – Focus Designer la AUTOR 7

Ana Wagner este creatoarea mărcii « Wagner – arte frumoase şi poveşti » şi co-proprietara manufacturii şi magazinului Wagner din Bucureşti. Conduce o echipă de 5 artişti, absolvenţi de Arte Frumoase. Este absolventa a Academiei de Arte Plastice din Bucureşti şi a urmat cursuri de specializare în domeniul gravurii şi al picturii pe porţelan în Budapesta şi Barcelona, respectiv în Paris. A studiat în detaliu tehnica picturii pe porţelan peste glazură la manufacturile de porţelan de la Sevres şi Limoges prin vizite repetate în muzeele şi atelierele de creaţie ale acestor faimoşi producători de porţelan. Ana Wagner a avut expoziţii personale şi de grup atât în România cât şi în oraşe ale Europei. În câteva din aceste evenimente, a colaborat sau a avut ca parteneri, mărci de renume mondial.

Focus Designer este o secţiune specială în cadrul târgului de bijuterie contemporană Autor în care un designer cunoscut este invitat să aibă o prezentare într-un format extins decât cel normal.

La ediţia a şasea, care s-a desfăşurat în luna noiembrie a anului trecut, Focus Designer a fost Carla Szabo. Ea a expus atunci colecţia realizată pentru Berlin Fashion Week şi prezentată împreună cu Irina Schrotter.

Ediţia a VII-a a celui mai mare târg de bijuterie contemporană din România se va desfăşura pe 12 şi 13 mai la Sala Dalles din Bucureşti. Evenimentul, organizat de Autor Bijuterie Contemporană, va fi deschis publicului între orele 11 şi 20 şi va aduce în premieră cele mai noi colecţii de bijuterie realizate de cei mai creativi designeri români.

La Târgul Autor din această primăvară sunt aşteptaţi peste 3000 de vizitatori care vor face cunoştinţă cu noile tendinţe în bijuteria contemporană.

În cadrul Târgului AUTOR vor expune: Adina Marin (Biophilia), Alexandru Lupu, Alis Lalu, Andra Lupu, Andreia Gabriela Popescu, Alina Băncilă, Alina Carp, Cornelia Brustureanu, Carla Szabo, Daciana Dax, Dana Tudor, Iuliana Asoltanei, Ina Moisi, Maria Filipescu, Mihaela Zvîncă, Noha Nicolescu, Oana Manta, Odette Lupu, Gabi Urda, Raluca Buzura dar şi brandurile: atelier44, BuyHand, Expression – Contemporary Jewelry, Prochaine, ADC bijuterii arhitecturale, Statement Jewelry, Lady Magpie, LivingenBermudas, Lorina Bijoux, Modamania, Mika by Oana Ţigănuş, Ligia’s Accesorize, The Awesome Project.

Târgul Autor este un eveniment bianual cu o ediţie de primăvară (12-13 mai 2012) şi o ediţie de toamnă. Preţul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Eveniment organizat de Autor Bijuterie Contemporană

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0