fbpx

Apel de proiecte pentru Sibiu International Street Art Festival 2021 cu tema Re:Think

Festivalul de Artă Stradală din Sibiu (SISAF) continuă misiunea de revitalizare urbană începută acum 7 ani și face un nou apel pentru proiecte artistice pline de creativitate. Noile lucrări vor îmbogăți orașul, în urma ediției programate la finalul lunii iulie.

Asociația ART Factory Transilvania, organizatorul evenimentului, a demarat oficial procesul de căutare și selecție a picturilor murale ce vor completa Turul de Street Art din Sibiu, alcătuit acum din 96 de lucrări unice. Artiștii naționali și internaționali sunt provocați să realizeze proiecte de artă stradală pornind de la tema ediției – Re:Think.

„În acest an ne dorim să vedem idei curajoase de picturi murale și instalații, care nu doar să analizeze realitatea în care trăim, cu bune și cu rele, cât mai ales să propună noi direcții și să construiască noi dimensiuni pornind de la ea. Invităm artiștii să fie creatorii propriului univers, iar noi le oferim tot ceea ce au nevoie pentru a reuși să își transpună ideile pe pânzele albe ale Sibiului.”

Înscrierile se pot face pe pagina http://bit.ly/SISAF2021 prin completarea unui formular online, termenul limită de depunere a proiectelor fiind 30 mai 2021. Acestea vor fi analizate de către un juriu format din specialiști în domeniu și vor fi selectate până la 10 lucrări care se vor implementa în locațiile stabilite împreună cu Primăria Municipiului Sibiu și alți parteneri.

Alex Maksiov

Alex Maksiov

SISAF este unic în lume datorită celui mai amplu Tur de Artă Stradală realizat pe zidurile instituțiilor de învățământ din oraș, dar și a altor instituții culturale și nu numai. Circuitul însumează astăzi 96 de picturi murale și instalații, care adună peste 9.700 metri pătrați de culoare. Fiind o variantă de turism alternativ, toate aceste puncte sunt marcate într-o hartă a circuitului, care se distribuie gratuit în hoteluri, spații de cazare și centre de informare a turiștilor.

Atoma

Atoma

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0