fbpx

Arbiton. Despre tendinţe în pardoseli

În ultimii ani a apărut pe piață tendința de a dezvolta materiale noi care să se potrivească mai bine cu designul interior modern, care să fie ecologice și, cel mai important, să reziste în diverse condiții de utilizare. Același trend este vizibil și în lumea pardoselilor, cea mai mare inovație fiind acum plăcile din vinil cu conținut mineral – solid polymer core (SPC).

Multe companii au încercat să dezvolte și să lanseze produse bazate pe aceste tehnologii. DECORA S.A. din Polonia, lider în Europa în producția de accesorii pentru pardoseli a reușit cu succes să deschidă acest drum. Pardoseala cu HD Mineral Core este subiectul acestui material, dar sub brandul ARBITON veți găsi deasemenea substraturi pentru pardoseli (în 3 tehnologii, pentru toate tipurile de pardoseli), plinte și profile. ARBITON este un floor expert care dezvoltă sisteme complete de pardoseală pentru produsele sale. Pardoseala SPC de la ARBITON este disponibilă în diferite colecții, iar gama sa premium, AMARON are grosime de 5mm cu 0,55 mm strat de uzură.

Cea mai nouă vedetă în familia Arbiton Amaron este colecția SUPERIORE – având una dintre cele mai mari plăci de SPC existente în piață, cu dimensiunea impresionantă de 183 cm lungime cu 22,9 cm lățime, care poate astfel concura cu pardoselile din lemn adevărat. Pentru finisaj a fost utilizată tehnologia EIR (embossed in register) care face ca plăcile de Amaron SUPERIORE să fie confundate cu lemnul natural, având toate avantajele practice ale plăcilor ceramice, datorită HD MINERAL CORE.

Plăcile vinil clic nu sunt doar frumoase, dar și foarte practice. Fiind un produs de nouă generație creat cu HD Mineral Core, Amaron poate fi instalat pe o suprafață de până la 200 m2 fără rosturi de dilatare între camere. Pardoseala SPC Arbiton este ușor de curățat, 100% impermeabilă, deci poate fi instalată chiar și în bucătărie și baie. Având ca și componentă principală piatra naturală, plăcile Amaron asigură un transfer termic foarte bun, deci sunt soluția ideală pentru utilizare cu sisteme de încălzire prin pardoseală. Asemenea pardoselilor din lemn, acestea sunt silențioase și foarte plăcute la atingere, dând senzația de căldură. Clasele de trafic 33 si 42 confirmă faptul că produsele Arbiton cu HD Mineral Core sunt o alegere foarte bună și pentru clădiri cu spații comerciale, publice. Este greu să nu fii încântat de un produs care arată ca lemnul natural și care are totodată toate avantajele unei pardoseli ceramice.

Un alt produs inovator din familia Amaron este colecția HERRINGBONE. Această pardoseală elegantă, disponibilă în 5 decoruri clasice, este deja preferata clienților, fiind alegerea care va aduce personalitate și va transforma interiorul într-unul deosebit. Gama Arbiton Amaron este una diversificată din punct de vedere al formei, dimensiunilor si decorurilor, oferind posibilitatea de a găsi produsul dorit pentru orice interior și stil de amenajare.

5

Pentru a face uşor primul pas în universul colecțiilor Arbiton, am creat posibilitatea de a vizualiza și simula online orice decor în interiorul dorit. Încercați-l acum: faceți o fotografie, schimbați decorul și aflați de unde poate fi cumpărat.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0