fbpx

ARHITECŢI DESPRE PREZENT. Cum percepeţi prezentul în arhitectură?

În prezent, limitele în care ne desfășurăm activitatea sunt tot mai moi. Iar datorită evoluției tehnologiilor timpul are un ritm tot mai accelerat. În acest context, ne întrebăm cum s-a schimbat arhitectura și cum o vedeți voi, cei din breaslă, în prezent!

ARHITECŢI DESPRE PREZENT. Cum percepeţi prezentul în arhitectură?

Prin intermediul proiectului ARHITECȚI DESPRE PREZENT sunteti invitati să vă exprimaţi grafic viziunea, ca răspuns la întrebarea: Cum percepeţi prezentul în arhitectură?

Dorim să colecționăm cât mai multe impresii personale, pentru a putea construi o imagine de ansamblu asupra modului în care este percepută, în acest timp și spațiu, arhitectura.

Rezultatul acestui proces va fi colectat, arhivat și expus în cadrul anualei timișorene de arhitectură. Prima expoziție va avea loc la Timișoara, în data de 10 noiembrie 2014. Din acest considerent, vă rugăm să ne trimiteți cartolinele completate până la data de 3 noiembrie 2014. Colecţia rezultată va fi disponibilă şi în mediul digital pe www.anualadearhitectura.ro.

ARHITECŢI DESPRE PREZENT. Cum percepeţi prezentul în arhitectură?

Cartolinele se vor distribui cu ajutorul secretariatelor filialelor OAR regionale de unde le veţi putea ridica, respectiv preda odată completate. Cartolinele se pot trimite şi direct, prin poştă sau curier, la adresa înscrisă deja pe verso.

Proiectul “ARHITECŢI DESPRE PREZENT”, este derulat în cadrul anualei timişorene de arhitectură, a_ta 2014, cu tema prezent!, organizată de către OAR Filiala Teritorială Timiș, cu sprijinul financiar al OAR, acordat din Timbrul Arhitecturii.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0