fbpx

Arhitectul britanic David Kohn prezintă interiorul anului 2013 în aprilie, la Bucureşti

În perioada 7-8 aprilie 2014, la Bucureşti va avea loc cea de-a patra ediţie a Expoconferinţei Internaţionale de Arhitectură GIS, unde arhitectul britanic David Kohn va prezenta, în calitate de invitat special, interiorul anului 2013.

Arhitectul britanic David Kohn prezintă interiorul anului 2013 în aprilie, la Bucureşti

Compania londoneză David Kohn Arhitects a proiectat şi amenajat anul trecut apartamentul „The Carrer Avino”, din Barcelona pentru care a şi câştigat trofeul „Interiorul anului 2013”, la categoria Rezidenţial a Festivalului Internaţional de Arhitectură, Design şi Amenajări Interioare Inside, desfăşurat în Singapore. Punctul de atracţie al locuinţei este o pardoseală mozaicată realizată din placi triunghiulare de gresie care îşi schimbă treptat culoarea, de la verde la roşu, dintr-un capăt în celălalt al apartamentului. Acest proiect reflectă oraşul Barcelona şi, potrivit arhitectului, este un omagiu adus oraşului.

Arhitectul britanic David Kohn prezintă interiorul anului 2013 în aprilie, la Bucureşti

Pe lângă acest renumit şi apreciat proiect putem menţiona şi alte două lucrări ale arhitectului: „ A room for London”, un proiect realizat cu ocazia Jocurilor Olimpice, unde oamenii au fost invitaţi să petreacă o noapte în camera de deasupra Londrei şi „Skyroom. Barul de pe acoperiş”, un proiect ingenios, numit de către specialişti „ o mică bijuterie arhitecturală”. Proiectul a constat în realizarea unui bar pe acoperişul unei clădiri de birouri, din Anglia.

Biroul de arhitectură David Kohn Arhitects (DKA) este recunoscut şi apreciat la nivel internaţional, fiind distins cu premii improtante, precum: RIBA, D&AD, New London, Conde Nast şi Design of the year în anul 2012. În anul 2010 David Kohn a primit decoraţia de „One – off House Arhitect of the year”, iar în 2009 titlul „Young Arhitect of the year”. De asemenea, DKA este nominalizat la categoria UK Interior Architect of the Year Award 2013.

Arhitectul britanic David Kohn prezintă interiorul anului 2013 în aprilie, la Bucureşti

La GIS 2014, alături de David Kohn participă arhitecţi şi designeri care au semnat interioarele premiate din ultimul an, câştigători ai concursurilor internaţionale la secţiunile: birouri, hoteluri, baruri, restaurante, spa-uri, rezidenţial, sport, băi şi multe altele.

Expoconferinţa de Arhitectură de Interior, Design, Mobilier şi Iluminat GIS face parte din seria expoconferinţelor internaţionale de arhitectură şi antreprenoriat organizate de ABplus Events, alături de INGLASS, LAUD, RIFF şi CONTRACTOR.

Data, loc: 7-8 aprilie 2014, Bucuresti

Structura evenimentului: expoconferinţă – sesiuni plenare, workshop-uri specializate, expoziţie tematică

Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitecţilor din România

Sponsori: ABB, BASF

Partener media principal: Igloo, Partener de comunicare: Zeppelin

Parteneri media: Arhitectura, Arhitext

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0