fbpx

Arhitectul Dan S. HANGANU, invitat special al Conferinţei INGLASS

Conferinţa Naţională de Arhitectură INGLASS, organizată de Ordinul Arhitecţilor din România şi ABplus Events, îl va avea ca invitat special pe arhitectul Dan S. HANGANU.

Născut la Iaşi în 1939, Dan S. HANGANU este recunoscut pe plan internaţional pentru realizările sale, care fac parte din patrimoniul arhitectural al lumii. În aprilie 2008, Dan S. HANGANU a primit Medalia de Aur a Institutului Regal de Arhitectură, cea mai înalt distincţie acordată în domeniul arhitecturii în Canada. Numele lui Dan HANGANU este legat de clădiri celebre, originale, precum studioul Cirque du Soleil, turnul de birouri Hydro Quebec, mănăstirea Saint- Benoit-du-Lac, Muzeul de arheologie şi istorie Pointe-a-Calliere, Şcoala de Înalte Studii Comerciale din Montreal sau Pavilionul de Design de la UQAM.

În întreaga sa carieră, arhitectul a primit peste 45 de premii de excelenţă pentru proiectele şi lucrările realizate atât în Canada, cât şi în străinătate. Dan S. HANGANU este membru al Academiei Regale Canadiene de Arte şi membru de onoare al Academiei Române, membru al Ordinului Arhitecţilor din Quebec şi al Asociaţiei Arhitecţilor din Ontario, profesor universitar de arhitectură la Universităţile Montreal şi McGill şi profesor asociat la universităţi din Statele Unite, Argentina, Chile, Mexic, Columbia, China, Franţa şi Italia, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Arhitectură din Laval şi al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” din Bucureşti. Pentru acesta „fiecare material poate avea un moment de glorie, dacă ştim cum să-l punem în valoare”.

Arhitectul Dan S. HANGANU, invitat special al Conferinţei INGLASS

Conferinţa Naţională de Arhitectură INGLASS va avea loc pe 12 aprilie, la JW Marriott Grand Hotel Bucureşti, Constanţa Ballroom. La eveniment s-au înscris până în prezent peste 90 de arhitecţi.

Accesul membrilor Ordinului Arhitecţilor din România la conferinţă este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Înscrieri pe www.ieglass.ro.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0