fbpx

Artă pentru Irina

Arta a fost dintotdeauna văzută ca un izvor de viață. De aceea, adesea, s-a recurs la puterea artei pentru a crea viitorul. Miercuri, 25 februarie, ora 19:00, are loc licitația caritabilă “Artă pentru Irina”, organizată la Gargantua Anniversaire în strada Icoanei, nr. 2.

Loturile donate de cunoscuți artiști români contemporani sunt găzduite de platforma online Lavacow.com, unde publicul este invitat să vizioneze virtual lucrările și să depună oferte pentru orice operă dorită. Casa de licitație online Lavacow susține inițiativa “Artă pentru Irina” astfel încât cei interesați pot licita pentru lucrări pe site-ul www.lavacow.com 

Irina Macarie este o fetiță de 1 an și 4 luni care suferă de o boală genetică foarte rară – Colestaza Intrahepatica Familială Progresivă. Boala îi afectează ficatul, stadiul actual fiind ciroză hepatică. Singura soluție pentru Irina este să facă transplant de ficat, cât mai curând posibil. Donatorul este tatăl fetiței, dar din păcate operația nu se poate face la noi în țară, iar costurile în străinătate se ridică la 200.000 de euro.

Impresionați de povestea Irinei, artiști plastici contemporani au decis să doneze lucrările lor în cadrul licitatiei “Artă pentru Irina”. Prin generozitatea acestora, încasările de la eveniment vor ajunge în proporție de 100% la familia fetiței.

La licitație vor participa peste 50 de artiști, precum Suzana Dan, Amalia Dulhan, Otilia Cadar, Mariana Gordan, Daniela Vîrlan, Ștefan Radu Crețu, Ioan Nemțoi, Saint Machine, Adrian Preda, Noper, Claudiu Ciobanu. Casa de licitație online Lavacow susține inițiativa “Artă pentru Irina” astfel încât până în ziua evenimentului cei interesați pot licita pentru lucrări pe site-ul www.lavacow.com 

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0