fbpx

ASSAMBLAGE 10 ani. De la școală de bijuterie la institut de artă și design

La 10 ani de la înființare, Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană își schimbă sediul și devine Assamblage – Institutul de Artă și Design. Discursul și misiunea se extind într-o nouă direcție educațională multidisciplanară, adăugând cursuri și workshop-uri noi de ceramică, gravură, fotografie, desen, prototipare 3D, marketing cultural și multe altele. Un nou spațiu creativ de studiu, dialog și experiementare, găzduit într-o casă din Strada Dimitrie Racoviță nr. 18.

Assamblage a fost fondată în cctombrie 2010 la inițiativa designerului David Sandu ca prima platformă educațională din România dedicată designului de bijuterie, constituind o piatră de temelie pentru noua generație autohtonă de artiști și designeri contemporani. În cei 10 ani de activitate, școala a susținut peste 220 sesiuni de cursuri și workshop-uri tematice și înglobează peste 700 absolvenți.

În perioada 16-18 septembrie 2020 vor avea loc trei evenimente dedicate în cadrul Romanian Design Week – o serie de trei conferinte si tururi ghidate gazduite de Assamblage si Carbon14, găzduite în noul sediu.

>>16 septembrie, 18.30 – 20.30

1. David Sandu și Andreia Gabriela Popescu – „Assamblage 10 ani. De la școală de bijuterie contemporană la institut de artă și design”

2. Liviu Puzdercă – „O abordare creativă a modelării și printării 3D pentru bijuteria contemporană

>>17 septembrie, 18.30 – 20.30

1. Afrodita Blasius – „Marketing creativ – Rațiune și simțire”

2. Matei Șerban Sandu – „Gravură și principiile de bază ale imprimării”

>>18 septembrie, 18.30 – 20.30

Răzvan Popa – „Ceramica în dialog cu bijuteria contemporană

Ștefan Vartolomei – „Fotografia de bijuterie. Instrument esențial de promovare.”

Participarea este gratuită și se face exclusiv pe baza de rezervare prealabilă la 0767.958.572. Evenimentele se defășoară în condiții de siguranță și cu respectarea normelor de distanțare socială. Participanții sunt rugați să poarte mască de protecție pe perioada desfășurării evenimentului în spațiile comune din interior.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0