fbpx

Assamblage Şcoala de Bijuterie Contemporană prezintă în cadrul AUTOR 9

un nou curs în colaborare cu Ioana Avram

Assamblage Şcoala de Bijuterie Contemporană prezintă în cadrul AUTOR 9

Bijuteria nu este o sumă de reţete tehnice care trebuie învăţate o dată pentru totdeauna şi atât. Tocmai de aceea, în încercarea de a oferi instrumente profesionale diverse de întelegere şi exprimare, Assamblage Şcoala de Bijuterie Contemporană prezintă în cadrul celui mai mare Targ de bijuterie contemporană din România, Autor, ediţia a IX-a (20-21 aprilie, Bucureşti, Salla Dalles), un nou curs în colaborare cu Ioana Avram: “Concept şi protopipare în bijuteria contemporană – de la obiect la set şi de la set la colecţie”. Cursul se adresează tuturor celor care îşi doresc să ştie cum să se documenteze, cum să găsească informaţie, cum să o transforme şi să o folosească în demersul creativ al unei bijuterii. Se vor studia tehnici de deblocare şi stimulare a creativităţii, metode de gândire a poveştii unei bijuterii, de numire a unei colecţii.

Prima sesiune a cursurilor se va desfăşura în luna mai 2013 şi va pune accent pe teme precum mind mapping, brainstorming, mood boarding şi creative thinking. Tehnici creative aplicate în designul de bijuterie, teme de studiu individuale şi colective, machetare în hârtie, lut şi lucrul cu materiale neconvenţionale vizează zona formării conceptelor şi exprimării creativităţii. Acest curs reprezintă un pas important în evoluţia de la partea tehnică la cea conceptuală şi o oportunitate de dezvoltare a designerii români de bijuterie contemporană.

Ioana Avram este absolventă a Universităţii de Artă şi Design din Cluj Napoca şi a lucrat timp de şapte ani ca art director la diverse agenţii de publicitate din Bucureşti şi Germania. În prezent este freelancer graphic designer şi ilustrator şi predă desen, compoziţie şi design în cursuri destinate adulţilor şi copiilor.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0