fbpx

Atelier Un-hidden Romania cu Serebe (desen) și Octav Avramescu (serigrafie)

Explorăm arta ca mijloc de regenerare urbană. Te invităm să iei parte, gratuit, la un atelier de desen și serigrafie, menit să stârnească interesul pentru a participa la viața artistică a orașului.

 

Ești bine-venit/ă indiferent de nivel, deoarece echipa formată din Octav Avramescu și Serebe te va ghida și te va ajuta să creezi propriile lucrări. Vei învăța noțiuni de bază, de la street art la cum să multiplici cu ajutorul serigrafiei desenele tale, interpretând orașul ca o pânză participativă.

 

Atelier de desen cu Serebe și print cu Octav Avramescu (aka. Atelierul de serigrafie de pe lângă Librăria Jumătatea plină)

 

Loc: TBA, București

Data: 14 Mai 2022

Durata: 3-4 ore

 

Materialele, care includ markers, autocolante, hârtie, vopsele textile, mănuși etc. sunt puse la dispoziția tuturor participanților gratuit. În plus, vei serigrafia lucrarea ta în fanzinul colectiv și pe un tricou, pe care le vei lua acasă!

 

 


 

 

Contactează info@saveorcancel.tv pentru înscrieri și mai multe detalii.

Acest atelier poate găzdui maxim 15 persoane, având ca scop încurajarea exprimării individuale și facilitarea dialogului.

 

Un-hidden Romania (https://un-hidden.ro) este un program multianual de regenerare urbană imaginat ca serie de intervenții artistice care au ca scop umanizarea spațiilor publice din țară și promovarea explorării acestora prin artă. 

 

Programul cultural este produs de Save or Cancel (Cristina Popa, Andrei Racovițan) prin feeder.ro și co-finanțat de AFCN.

 

Parteneri: Muzeul Național de Artă Contemporană (București), Facultatea de Sociologie și Asistență Socială (București), Lente (București), Amural (Brașov), Colegiul Național de Arte Regina Maria (Constanța), Asociația Artipic (Iași).

 

Parteneri media: Igloo, Zeppelin, The Institute, IQads, Revista Atelierul, Zile și Nopți, La pas prin Brașov, Litera 9, Romania Pozitivă, Book Hub, Teen Press, Revista Golan

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0