fbpx

Atunci când originalul întâlnește inovația: IQOS ORIGINALS DUO & ONE

La baza fiecărui produs stă un original, acel prototip care a schimbat industria de profil și care a fost apoi îmbunătățit, actualizat și multiplicat de-a lungul timpului. Pentru că, atunci când un produs este inovator, performanța lui rămâne de necontestat, la fel și relevanța lui, indiferent de rapiditatea cu care evoluează tehnologia. Cu toate acestea, schimbarea este necesară, pentru că face parte din viața noastră și din dinamica firească a lucrurilor. Pentru că aduce o perspectivă nouă asupra lucrurilor deja experimentate, cărora le oferă o nouă valență.

IQOS este un brand care investește în inovație și are ca misiune progresul societății spre un viitor mai bun. De aceea, IQOS inovează în permanență, iar schimbarea este un element important prin care se adaptează nevoilor și cerințelor utilizatorilor săi, păstrând totodată beneficiile unui produs care a revoluționat industria. Cu noua gamă de dispozitive IQOS ORIGINALS, brandul aduce la un loc aceeași experiență autentică și o alternativă mai bună la continuarea fumatului, dar și cele 20 de utilizări consecutive ale dispozitivului, cu o singură încărcare completă, pe care le reinventează într-o formă nouă, îmbunătățită, prin dispozitivul IQOS ORIGINALS ONE.

Povestea IQOS merge mai departe, exact ca tine descrie abordarea brandului în dezvoltarea noilor dispozitive și a accesoriilor complementare, care sunt prezentate în 4 culori noi, menite să se plieze perfect pe stilurile de viață ale utilizatorilor și pe preferințele cromatice ale acestora. Varietatea de culori permite alternarea lor în funcție de vestimentație sau de context. Astfel, utilizatorii au de ales dintre culorile turquoise, scarlet, slate și silver.

 

Noile produse IQOS ORIGINALS sunt o versiune reinventată a dispozitivelor originale, ale căror caracteristici și funcționalități s-au dovedit a fi performante de-a lungul timpului, o versiune actualizată a sistemelor și oferă o gamă mai largă de culori.

IQOS_OriginalsONE_OnlyIQOS_Carrousel-InTuneEmojis-Image430-a2_Social_ro-ro

Pentru a duce mai departe această idee, brandul a lansat o colecție de produse vestimentare și accesorii în ediție limitată, dezvoltată împreună cu AerWear, brandul local care reinventează hainele preferate prin adăugarea unui accesoriu inedit, care este transferabil de la o ținută la alta. Astfel, piesele vestimentare cele mai apreciate pot fi adaptate diferit și pot transmite o nouă poveste, în fiecare zi.

 

Pornind de mesajul acestei campanii, noua colecție de haine și accesorii IQOS x AerWear reprezintă o invitație de a reutiliza și reinventa obiecte vestimentare, printr-un proces care stimulează creativitatea și pune bazele unei atitudini sustenabile. Not a copy, Cheers to a new chapter sau Original & proud sunt mesaje care se regăsesc pe hanoracele, mesajele textile detașabile sau pe rucsacurile care fac parte din această colecție.

Noile dispozitive și accesorii din gama IQOS ORIGINALS pot fi achiziţionate din magazinele IQOS din ţară, precum şi online, pe IQOS.ro, din 28 noiembrie 2022. Pentru mai multe detalii  despre colecția în ediție limitată IQOS x AerWear, puteți accesa contul vostru din IQOS Club sau vizita contul de Instagram @iqos_ro.

 

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină care provoacă dependenţă. IQOS este destinat adulţilor care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

 

Material susținut de IQOS.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0