fbpx

AUTOR: O 9 ediţie de succes

Peste 70 de designeri au participat la cel mai aşteptat eveniment al primăverii dedicat designului de bijuterie contemporană, Târgul AUTOR. Evenimentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la Sala Dalles din centrul Capitalei. Organizat de platforma AUTOR Bijuterie Contemporană, târgul a fost luat cu asalt de public, vedete de televiziune dar şi personalităţi din lumea artistică. Printre vizitatori: Anca şi Ştefan Lungu, Ioana Blaj, Mirela Zeţa, Adriana Bahmuţeanu, Alin Gălăţescu, Ana Ularu.

AUTOR: O 9 ediţie de succes

Designerul Doina Levintza a fost invitatul de onoare la cea de-a IX-a ediţie AUTOR. În cadrul târgului, Doina Levintza a făcut un tur de forţă şi a vizionat toate colecţiile designerilor prezenţi la eveniment. Bijuteriile care s-au bucurat de aprecierea celebrei creatoare de costume au purtat eticheta “Recomandat de Doina Levintza”.

AUTOR: O 9 ediţie de succes

Ajuns la cea de-a IX-a ediţie, cel mai important târg de bijuterie de AUTOR din România a surprins încă o dată publicul cu noile colecţii realizate de designerii români din sfera contemporan-experimentală.

AUTOR: O 9 ediţie de succes

Târgul AUTOR a dedicat şi la această ediţie o secţiune specială tinerilor designeri români de produs, care a propus publicului vizitator unele dintre cele mai proaspete şi spectaculoase obiecte destinate decoraţiunilor şi amenajărilor interioare (obiecte de iluminat cu personalitate, corpuri de mobilier, instalaţii cu plante suspendate, obiecte de veselă, ceasuri de perete) şi obiecte cu funcţii diferite (de la portofele până la căşti audio realizate din lemn).

AUTOR: O 9 ediţie de succes

Designerul Doru Dumitrescu a câştigat “AAA – Autor Awesome Award”, un premiu acordat de organizatori pentru artistul cu cea mai inspirată colecţie . Jurizat la această ediţie de către Doina Levintza, David Sandu şi Dan Pierşinaru, premiul constă într-un workshop la Şcoala de bijuterie contemporană Assamblage şi un loc la cursul lui Mircea Savu, „Fotografia comercială de produs”, oferit de F64, precum şi un spaţiu de promovare pe site-ul Platformei Autor.

AUTOR: O 9 ediţie de succes

Târgul AUTOR este un eveniment bianual cu o ediţie de primăvară şi o ediţie de toamnă.

Eveniment organizat de Autor Bijuterie Contemporană

AUTOR: O 9 ediţie de succes

AUTOR: O 9 ediţie de succes

AUTOR: O 9 ediţie de succes

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0