fbpx

ARTDOOR #3 – Open call pentru proiecte de instalații arhitecturale de mari dimensiuni

AWAKE lansează a treia ediție ARTDOOR și competiția de proiecte de instalații arhitecturale de mari dimensiuni.

În acest an, proiectul este realizat în parteneriat cu OAR Mureș și finanțat via Timbrul de Arhitectură (prin OAR și OAR Mureș). Aplicanții pot trimite proiectele lor juriului până pe 21 iunie, ora 23:59.

Juriul ARTDOOR 2019 este același: Mircea Cantor, artist român de talie internațională, Atilla Kim, arhitect și comisarul român pentru expoziția internațională de artă Bienala din Veneția, și Angela Kovacs, președintele OAR Mureș și arhitect de renume.

Mai multe detalii despre regulament, competiție și premii se regăsesc accesând website-ul dedicat: artdoor.awakefestival.ro. Pe același website pot fi vizualizate și lucrările câștigătoare și expuse în edițiile anterioare la ARTDOOR/AWAKE.

În plus, începând cu acest an, ARTDOOR devine bienală, invitând și artiști importanți locali și internaționali să expună alături de câștigătorii competiției, pe domeniul Teleki în timpul festivalului AWAKE.

Domeniul Teleki își deschide porțile în 2019 pentru #NewBohemians: creativi, minți libere, pasionate de reinventare. #AWAKE3 vine în 2019 cu o experiență muzicală atent curatoriată: Triggerfinger, Netsky, Pussy Riot, Dirtyphonics Liive, Lady Leshurr, De Staat, AJ Tracey și mulți alții.

AWAKE este cel mai așteptat festival boutique multi-experiențial: lectură sub copacii seculari la Forest Library, filme de Cannes sau piese de teatru independente la Cinema și Theatre Under the Bridge, relaxare cu yoga și pilates la Serenity Meadow, sau accesoriile perfecte în tema festivalului la Bazar. Platforma de discuție, Feed Your Mind, activează doza necesară de inspirație cu panel-uri și workshopuri inovatoare.

AWAKE 2019 te așteaptă în perioada 15-18 august la Castelul Teleki din Transilvania, Gornesti, Mureș.
Biletele sunt disponibile pe tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro și eventim.ro. Abonamentele de 4 zile Early Bird sunt disponibile la prețurile de: 179 lei sau 209 lei (camping inclus).

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0