fbpx

B by Wagner la Idelier Concept Store

Joi 18 iunie 2009, Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti aduce la Idelier Concept Store cea mai noua si, totodata, cea mai speciala colectie de bijuterii de portelan pictate manual: B by Wagner.

Dupa istoriile cu printese, pisici calatoare, gradini suspendate si case zburatoare pictate migalos pe ceainice, farfurii si alte obiecte din portelan fin, artista Ana Wagner isi indreapta atentia asupra celor mai noi si, in acelasi timp, celor mai mici obiecte de portelan din atelierul propriu.

Bijuteriile din portelan semnate Ana Wagner sunt obiecte unicat, pentru ca, asa cum spune artista, “atelierul de

creatie Wagner Arte Frumoase si Povesti mizeaza chiar pe cultivarea minutiozitatii, a rabdarii investite de catre artist in obiectul lucrat manual de la cap la coada, pe energia creatoare care poate fi transmisa catre receptor chiar si prin intermediul unei bijuterii mici si delicate”.

Lansarea oficiala a colectiei de bijuterii va fi urmata de o expozitie la atelierul de creatii unicat Idelier Concept Store, pana la sfarsitul acestui an. Totodata, bijuteriile se vor regasi si in magazinul propriu din Bd Carol 39.

Ca toate evenimentele Wagner Arte Frumoase si Povesti, initiativa propune arta contemporana pentru oameni sofisticati si excentrici, care isi cauta timp pentru povesti si care vin sa culeaga energia direct de la artist, intr-o lume in care oferta este aproape infinita. Cei care cunosc atelierul Wagner sunt oameni urbani si non-conformisti, care incearca sa isi gaseasca un spatiu de refugiu intr-un Bucuresti tot mai incarcat.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0