fbpx

Banchiza Urbană: 1 – 7 iulie în București

Luni: Heroes Were People Just Like Us

Diseară îl puteți întâlni pe Iosif Király într-un artist talk & expoziție de fotografie, la WASP. Evenimentul face parte din simpozionul Performance, Architecture and Landscape sau despre corp ca legătură între arhitectură, peisaj, artă și ecologie.

Marți: Poezie 4×4

Poezia aduce New York-ul la București. 4 tineri poeți americani se intersectează cu 4 poeți români. Ce-o să iasă? Aflăm marți la Green Hours, de la 19:30.

Miercuri: Victor Brauner – desene, gravuri, obiecte

Într-o după-amiază liniștită de vară, pentru orice iubitor de avangardă, o vizită la noua galerie DADA e un popas obligatoriu. (Nu uitați să vă programați vizita!)

 Joi: Deschiderea oficială Verso Cărturești

Deschiderea unei noi librării în oraș nu poate decât să ne bucure, mai ales când vine însoțită de o seară animată de One Night Gallery, împreună cu Livia Fălcaru & Mona Vulpoiu & experiențe VR. Plus bunătăți culinare.

Vineri: Bucharest Nightmarket 2019

S-a redeschis Monteoru și ne așteaptă la noaptea lungă a micilor producători și artizani locali de tot ce e bun și delicios. De la 6 seara încolo…

Sâmbătă: Retrospectivă David Lynch

Redacția Film Menu ne invită să vedem și să revedem filmele timpurii ale lui David Lynch, prilej să plonjăm în universul tenebros și fascinant din The Elephant Man (1980) sau Blue Velvet (1986). La Cinemateca Eforie. Bilet: 3 lei.

Duminică: Bucharest Jazz Festival

Ultima seară de jazz din festival, care să ne destindă pentru o nouă săptămână. Intrare liberă la toate concertele, în Piața George Enescu.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0