fbpx

Banchiza Urbană: 10 – 16 februarie în București

Evenimente, bunătăți să te lingi pe degete și dans, dans dans – iată rezumatul. Ceva mai multe explicații, în cele ce urmează.

Luni: Dezbatere publică la New Europe College

E luni și nu prea grozav în oraș, așa că pentru azi ne-am gândit la o dezbatere care ne duce cu gândul la „iarba verde de acasă”. Așadar, „Interdisciplinarity research of the cultural landscape”, la New Europe College.

Marți: #proseccosaracilor cu Oana Coantă

Nu mai e un secret că Banchiza Urbană e fan chef Oana Coantă… Ne bucurăm să auzim că avem ocazia să îi degustăm bunătățile dulci chiar la București, la Paninaro, de la 19.00.

Miercuri: La Belle Epoque sau Labele Poc?

Ioana Pârvulescu în dialog cu Răzvan Exarhu la Qreator despre libertate între „apariția Ateneului Român și epoca de aur a păcănelelor”.

Joi: Întâlnire cu Gabriel Liiceanu despre Povestea insulei Humanitas

Humanitas face 30 de ani, iar Gabriel Liiceanu îi invită pe prietenii editurii să afle povestea acesteia de la 18.30, la librăria Humanitas de la Cișmigiu.

Vineri: Dirty Disco BubbleGum: Valentine’s Edition by Eugen Rădescu

Ne place să dansăm la petrecerile pe care Eugen Rădescu le animă în calitate de DJ. Prin urmare, vineri, de la 23.00, ne revedem pe ringul de dans Dirty Disco BubbleGum din club Control.

Sâmbătă: Strategii de sustenabilitate în România. Acasă: ??????

La Institutul Goethe suntem invitați la o discuție cu Ioana Dușe și Cristi Pătru în cadrul proiectului „Acasă: ??????”.

Duminică: Corneliu Baba. Confesiuni si Jurnale (1965-1977)

O vizită la MNAR… O întâlnire cu pictorul Corneliu Baba, grație lucrărilor din patrimoniul artistului și din colecția personală. Până în 29 martie.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0