fbpx

Banchiza Urbană: 10 – 16 septembrie în București

Materia la care nu trebuie să rămânem repetenți nici anul acesta? Gusturile orașului – care sunt legate indisolubil de locuri, evenimente, proiecte și oameni. Sau, mai concret, în această săptămână, de teatru, festivaluri de film, documentar de muzică sau dezbateri despre cât de inteligente sunt orașele în care trăim.

Luni: Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari (+ Q&A)

Echipa Decât o Revistă ne lansează invitația de a vedea în avanpremieră noul film semnat Radu Jude, „Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari”, câștigător al Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary. La Elvira Popescu, de la 19.30.

Marți: Plastic

Două ore și 15 minute de teatru contemporan la ARCUB. Plus viețile noastre, puse sub lupă în regia lui Theodor-Cristian Popescu. Cu: Bogdan Dumitrache, Cristina Toma, Istvan Teglas, Ciprian Nicula, Ioana Mărcoiu.

Miercuri: Housing Forum. Talks that Build

Habitat for Humanity România inițiază cea de-a doua ediția a Housing Forum – o discuție care are în centru problematica locuirii. Printre invitați: Magdalena Ruszkowska-Cieślak, directorul național Habitat for Humanity Polonia, Ashna Mathema, specialist în dezvoltare urbană, Banca Mondială, Gabriela Inchauste, economist, Banca Mondială. La Halele Carol, de la 9 am.

Joi: Película – Latin American Experience

Până duminică, Bucureștiul are ocazia să trăiască în America de Sud prin filme, gastronomie și workshop-uri în cadrul ediției cu numărul 3 a festivalului Pelicula.

Vineri: Conferința de Design 2018 – Smart Industries for a Smart City

Vineri și sâmbătă, la Romexpo, se vor pune sub lupă orașele inteligente în cadrul Conferinței de Design 2018 – Smart Industries for a Smart City.

Sâmbătă: DokStation Music Documentary Film Festival

Un festival în care muzica și filmul ne dau întâlnire (între 13 și 16 septembrie) prin documentare, ateliere, discuții și concerte într-unele dintre cele mai populare spații ale orașului: Club Control, Apolo 111, Spațiul M60 etc.

Duminică: Brunch Pelicula

Tot în cadrul Festivalului Pelicula, duminică este vremea unui brunch găzduit de Vino. Din meniu: empanadas de vită cu ou și măsline, alfajor cu dulce de leche și fulgi de cacao, escondidinho de frango desfiado com moussarella.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0