fbpx

Banchiza Urbană: 13-19 ianuarie în București

Încă nu e Blue Monday, dar e luni, 13… ceea ce poate fi îndulcit cu niște planuri de ieșit pentru săptămâna în curs. Una cu totul specială pentru Banchiza Urbană, care își sărbătorește în oraș cea de-a 15-a apariție. Ne vedem pe 16 ianuarie, la Printoteca Lipscani, după birou/școală!

Luni: Stammtisch 2020

Cea-ar fi să învățăm o limbă străină anul acesta? Și, de ce nu, germana, mai ales că echipa Institutului Goethe ne invită la o întâlnire care are în meniu conversație și cafea la Das BOB.

Marți: Marta Popovici Trio

În loc de trei ceasuri rele, marți, un moment cu jazz la Green Hours, de la 20.00.

Miercuri: RE:VEDEREA REVOLUȚIEI plus proiecție de film

În caz că nu ați apucat să vizitați încă extraordinara și inedita expoziție „RE:VEDEREA REVOLUȚIEI” – Fotografii Decembrie 1989, o puteți face la MNAR în această seară, mai ales că, fiind Ziua Culturii Naționale, va avea loc și o proiecție specială: un montaj video ce prezintă o selecție de peste 140 de fotografii realizate în București în perioada 21-28 decembrie 1989 de arhitectul și fotograful Andrei Pandele, urmat de proiecția „Hîrtia va fi albastră” al lui Radu Muntean. Începând cu 18.00.

Joi: Banchiza Urbană – Pop-up Shop / Printoteca Lipscani

Până în 25 ianuarie, ne putem întâlni la Printoteca Lipscani cu Banchiza Urbană #15 și o parte dintre ilustratorii care au apărut de-a lungul vremii în paginile ei. Iar joi seara, de la 18.00, vă așteptăm să lansăm oficial cel mai recent număr și să ne bucurăm că #printisnotdead.

Vineri: Dirty Disco w. Eugen Rădescu & Vlad

Pentru fanii petrecerilor cu ștaif ca odinioară, la Apollo 111, sub clar de „lună”, se va încinge atmosfera muzicală de pe la 22.00.

Sâmbătă: Oscar Weekend 2020

De vineri până duminică, la Cinema„Elvira Popescu” se pot vedea filme care anul acesta au șanse de a intra în cursa Oscar pentru „cel mai bun film străin”.

Duminică: Lecția de Eugen Ionescu

Niciodată nu e prea tâziu pentru o lecție, mai ales dacă se întâmplă la teatru. Mai bine zis, la Teatrul Mic, sala Gabroveni, începând cu 19.00.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0