fbpx

Banchiza Urbană: 14 – 20 octombrie în București

Cu o așa toamnă bucureșteană frumoasă, avem și mai mult chef de cutreierat prin oraș. Nimic nu ne va împiedica însă să luăm cu asalt sălile de cinema, pentru că începe Les Films de Cannes à Bucarest – acest festival de film eveniment, tot mai complex și mai frumos, care a ajuns la ediția cu numărul zece.

Luni:  Stația Universitate

Salutăm apariția în urbe a unei noi cafenele, Stația Universitate, unde azi toată ziua este muzică și petrecere.

Marți: Diploma

În caz că nu ați ajuns în weekend, festivalul artei tinere, Diploma, vă așteaptă la fostul restaurant Cina din centrul Bucureștiului. Bonus: o întâlnire cu Banchiza Urbană – numerele din ultimii ani plus proaspăta Banchiză Urbană #14.

Miercuri: De vorbă cu Jonathan Gottschall

Ocazia de a ne întâlni cu autorul Jonathan Gottschall și cartea acestuia „Animalul povestitor”, apărută la Editura Vellant, se întâmplă miercuri, de la 18.00, la Modul Cărturești.

Joi: Encore, Ostinato

O nouă colecție MATERIA și un nou spațiu MATERIA REPOSITORIUM. Suficiente motive să ieșim din casă joi seara de la 19.00.

Vineri: Les Films de Cannes à Bucarest 2019

Fără nicio altă introducere necesară, din 18 octombrie ne mutăm la cinema. Începe cea de-a zecea ediție a Les Films de Cannes à Bucarest .

Sâmbătă: Bărbați pe Mătăsari

Prelungire firească a festivalului „Femei pe Mătăsari”, evenimentul va scoate la rampă pasiunile și meseriile practicate în mod special de bărbați.

Duminică: E L E M E N T E uitate

Lucrările arhitectului Nicolae Porumbescu sunt puse într-o nouă lumină de către fotografiile unui alt arhitect, Laurian Ghinițoiu. La Palatul Știrbei, până în 31 octombrie.

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0